יש לי למשל קרן השתלמות באינפיניטי. מסלול הלכה של תשואה כהלכה.צריך למלא טופס היתר עסקה. בגלאט הון אפשר דרך נדרים פלוס. תחפש גלאט הון
לפי כל השיטות, או רק לפי גלאט הון?צריך למלא טופס היתר עסקה
לפי גלאט הון במסלולי S&P 500.לפי כל השיטות, או רק לפי גלאט הון?
רציתי רק לחדד.לפי גלאט הון במסלולי S&P 500.
ובחיסכון לכל ילד אינפיניטי הלכה ומיטב הלכה.
זה היה מובן.רציתי רק לחדד.
זה לא ראוי שמישהו עונה תשובה פסקנית, לנושא שנתון במחלוקת.
אני מבין ממך שכל הרשימה דלעיל [למעט הקה"ש של מגדל] הם של גלאט הון, והחתימה על הטופס הנ"ל, "מכסה" אותי.. [אני שואל ברחל ביתך הקטנה, כי פשוט אין לי מושג מי הם נותנים הכשרות של כל תוכנית].
השתלמות אינפיניטי הלכה גם לא מכוסה.אני מבין ממך שכל הרשימה דלעיל [למעט הקה"ש של מגדל] הם של גלאט הון, והחתימה על הטופס הנ"ל, "מכסה" אותי.. [אני שואל ברחל ביתך הקטנה, כי פשוט אין לי מושג מי הם נותנים הכשרות של כל תוכנית].
אכן?
למה? מי נותן הכשרות שלהם?השתלמות אינפיניטי הלכה גם לא מכוסה.
אינפיניטי בחיסכון לכל ילד הלכה, זה גם גלאט הוןלמה? מי נותן הכשרות שלהם?
[כי היה נשמע מתגובה 9 שרק מגדל לא בגלאט הון]...
האמת שכבר התבלבלתי...אינפיניטי בחיסכון לכל ילד הלכה, זה גם גלאט הון
בשאר הקרנות/קופות הכשרות, זה תשואה כהלכה בלבד.
לא הבנתי על מה שאלת אם על הכשרים אחרים לדעתם זה לעיכובאזאת לא בעייה, זה לרווחא דמילתא. @משושי @סלום תתקנו אותי אם אני טועה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: