אני מצ''ב את התוכנית
בתוכנית שעשו השולחן בסלון ממקום אפשר לומר במטבח.
הבעיה השניה היא המטבח שהוא קטן
אני חשבתי על רעיון. אשמח לדעת חוו''ד
א. היכן שממקום השולחן של הסלון כביכול לעשות שם המשך שיש של המטבח שזה יהיה מקום ישיבה של המטבח, מאחורה ארונות מטבח גם
ואז אפשר לשים על כל המטבח שיש.
ובסלון אפשר או להוריד מחדר הסמוך אליו 60 ס''מ ואז להגדיל את הסלון ולשים שם שולחן פלוס ספה (ישאר 4.2 מטר רוחב)
אופציה נוספת להוריד מחדר האמצעי 20 ס''מ ומחדר הסמוך לסלון 40 ס''מ
השאלה אם כדאי להקטין שני חדרים או אחד להשאירו אותו ככה והשני יותר קטן....
- שאלה נוספת חשבתי בחדר שירות לעשות דלת מהמטבח (איפה שממקום המקרר בשרטוט..) ולעשות כאילו ארון בשביל כניסה משם
ואז להגדיל אותו עם המקום היכן שתולים כביסה (יש יש קיר נמוך שאפשר להוריד ואז ישאר חדר יותר גדול שאפשר לעשות שם בשביל לגעץ וכו'. הכניסה מהמטבח נותן לי אופציה לסגור את הדלת מהכיון של השירותים שגונב מלא מקום (אולי רק לעשות חלון בשביל לזרוק את הכביסה...)
סליחה על האריכות
אשמח לחוו'ד
ויש יש לכם עוד רעיונות אשמח מאוד
בתוכנית שעשו השולחן בסלון ממקום אפשר לומר במטבח.
הבעיה השניה היא המטבח שהוא קטן
אני חשבתי על רעיון. אשמח לדעת חוו''ד
א. היכן שממקום השולחן של הסלון כביכול לעשות שם המשך שיש של המטבח שזה יהיה מקום ישיבה של המטבח, מאחורה ארונות מטבח גם
ואז אפשר לשים על כל המטבח שיש.
ובסלון אפשר או להוריד מחדר הסמוך אליו 60 ס''מ ואז להגדיל את הסלון ולשים שם שולחן פלוס ספה (ישאר 4.2 מטר רוחב)
אופציה נוספת להוריד מחדר האמצעי 20 ס''מ ומחדר הסמוך לסלון 40 ס''מ
השאלה אם כדאי להקטין שני חדרים או אחד להשאירו אותו ככה והשני יותר קטן....
- שאלה נוספת חשבתי בחדר שירות לעשות דלת מהמטבח (איפה שממקום המקרר בשרטוט..) ולעשות כאילו ארון בשביל כניסה משם
ואז להגדיל אותו עם המקום היכן שתולים כביסה (יש יש קיר נמוך שאפשר להוריד ואז ישאר חדר יותר גדול שאפשר לעשות שם בשביל לגעץ וכו'. הכניסה מהמטבח נותן לי אופציה לסגור את הדלת מהכיון של השירותים שגונב מלא מקום (אולי רק לעשות חלון בשביל לזרוק את הכביסה...)
סליחה על האריכות
אשמח לחוו'ד
ויש יש לכם עוד רעיונות אשמח מאוד