בקשת תפילה האברך היקר הרב אליהו אליעזר בלט - בד"ה

יבר

משתמש מקצוען
אברך צעיר אב לילדים קטנים.
המצב קשה ביותר .
רק תפילות יכולות לעזור.
הוסיפו לו את השם חזקיהו לרפו"ש בתוך שאר חולי ישראל.
אם מישהי יכולה לפתוח לינק לתהילים (אין לי מושג איך עושים זאת)

פיר

משתמש סופר מקצוען
אברך צעיר אב לילדים קטנים.
המצב קשה ביותר .
רק תפילות יכולות לעזור.
הוסיפו לו את השם חזקיהו לרפו"ש בתוך שאר חולי ישראל.
אם מישהי יכולה לפתוח לינק לתהילים (אין לי מושג איך עושים זאת)

אהבת הבריות

משתמש מקצוען
1604409331658.png

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
זכיתי לשמח אותו בנגינה כמה פעמים, בזמן מחלתו, וכך להכיר אותו.
אני רואה שבידיעות עליו מספידים אותו בסגנון הלוטוואק (מתמיד עצום, חברון, עטרת שלמה וכו'), ואני מרגיש צורך להעמיד על האמת לפי מה ששמעתי ממנו עצמו.
הוא היה אברך יקר וצדיק. ליטאי בלבושו, וברסלבר חסיד בכל נשמתו.
עבד את ה' בדרך רביה"ק, וזכה לנסוע לצדיק לר"ה בכל שנה במסירות נפש, אשרי חלקו.

בציניות

משתמש מקצוען
זכיתי לשמח אותו בנגינה כמה פעמים, בזמן מחלתו, וכך להכיר אותו.
אני רואה שבידיעות עליו מספידים אותו בסגנון הלוטוואק (מתמיד עצום, חברון, עטרת שלמה וכו'), ואני מרגיש צורך להעמיד על האמת לפי מה ששמעתי ממנו עצמו.
הוא היה אברך יקר וצדיק. ליטאי בלבושו, וברסלבר חסיד בכל נשמתו.
עבד את ה' בדרך רביה"ק, וזכה לנסוע לצדיק לר"ה בכל שנה במסירות נפש, אשרי חלקו.
זה שהוא היה מתמיד זה לא אמת?! זה כלל לא סותר, אפשר להיות מתמיד והוגה בתורה ועם זאת ברסלבר חסיד, זה רק משלים אחד את השני, וכמו שהמנוח זצ"ל עם התמדתו העצומה גם בזמן מחלתו, היה גם חסיד בנשמתו ובמסירות נפש.
והחי יתן אל לבו...

פרק קכג:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם: ב) הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל ד' אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ: ג) חָנֵּנוּ ד' חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז: ד) רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה