מה זה חבלים?איך נקשרים לקבוצה?תנסי לברר כמה הוא מודע להיפרמזיס.
את מקושרת לקבוצה שנקראת חבלים?
יש מידע שווה במיוחד.
מתקשרים למרכז בריאות האישה בבני ברק והם קובעים לך תור בדיוק מתי שאת צריכהכל מי שהמליצה על ד"ר מסלוביץ'- איך קיבלתן תור אליו?
אני רציתי בשבוע 28 לקבוע אליו ואמרו לי אין עד אחרי שתלדי.
השגתן תור בפרוטקציה? פרטי?
כל מי שהמליצה על ד"ר מסלוביץ'- איך קיבלתן תור אליו?
תנסי לברר כמה הוא מודע להיפרמזיס.
את מקושרת לקבוצה שנקראת חבלים?
יש מידע שווה במיוחד.
מתקשרים למרכז בריאות האישה בבני ברק והם קובעים לך תור בדיוק מתי שאת צריכה
אין מצב שם שאין תורים...
אני הייתי צריכה לבוא לביקורת ומעקב כל שבועיים (מעקב בהריון בסיכון גבוה בגלל סכרת) וחלק מהמסלול היה לעבור דרך ד"ר מסלוביץ עם הממצאים וכו' למעקב. כל פעם שהייתי שם קבעו לי תור לעוד שבועיים, תמיד היו תורים פנויים ויכולתי לבחור אפילו שעה מתאימה שכבר יהיה לי בצמוד לתור אצל הדיאטנית, לא זכור לי שנתקלתי בקושי בקביעת תור אצלו. דפק לי כל שבועיים ביום שלישי.כל מי שהמליצה על ד"ר מסלוביץ'- איך קיבלתן תור אליו?
מאוד לא ממליצהמישהי מכירה את ד"ר מסלוביץ מבני ברק
הוא מקצועי וענייני מאוד,מאוד לא ממליצה
הייתי בשתי פעמיים מהרגע הראשון
הוא חפיף ולא ממוקד
לחברה שלי הוא אמר לא לבוא לביקורת בכלל כי הם ימותו לך...(במילים האלו!)הוא מקצועי וענייני מאוד,
הוא רק עושה רושם של חפיף ולא ממוקד, הוא מאוד תכליתי.
מותק,"חפיף ולא ממוקד" "פשלה רפואית" .....
מסלוביץ הוא מנהל מיון נשים בבית החולים איכילוב כבר שנים, בשנה האחרונה הוא התמנה גם למנהל חדרי הלידה.
מלבד זאת שהוא מקבל מטופלות של הריון בסיכון במכבי ר"ע הוא גם מנהל של כל מרכז בריאות האישה שם.
לאחרונה הוא גם קיבל את התואר פרופסור, וממש ביושר.
לא חושבת שאדם שעונד כ"כ הרבה תארים ותפקידים הוא בסה"כ איזה לא יוצלח חפפן כפי שתואר לעיל.....
אני מכירה אותו מהיכרות אישית עוד כשהגעתי אליו למרפאה הפרטית שלו בת"א
הוא מקצועי מאד, דייקן , תכליתי ועם זאת-זריז מאד וחד קליטה ברמות באמת מפתיעות.
חומר שלקח למומחה אחר לעיין בו רבע שעה הוא קרא ב-2 דק' והתמצא בכל הפרטים!
התורים אליו אכן זמינים ומהירים יותר מכל רופא נשים אחר.
@חיה לנדאו - נכון, הוא מקבל כל אחת ל-2 דק', אבל לא ציינת שאת האולטראסאונד והמדדים והכל עושים לפני שנכנסים אליו.....זה 2 דק' של נטו בדיקת החומר וטיפול בו, ובך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: