הבנתי שבחודשים האחרונים ממש הקשיחו את הכללים.לפני שנה בערך הוצאנו שם דרכון ראשון, רק צריך שיהיה כרטיס טיסה ל-48 שעות הקרובות
(ואין לנו דרכון ביומטרי)
היום אפשריאיך אפשר להזמין טיסה בלי דרכון?
לא צריך לעשות גם ביומטרי.נשמע לי קצת משונה, אם בנאדם צריך לטוס מהרגע להרגע?
איך יספיק לעשות גם ביומטרי?
אולי לוקחים במקום גם טביעת אצבע וכו' ובמקביל מנפיקים דרכון זמני והדרכון הביומטרי נשלח להנפקה וישלח אליכם אח"כ
מנסיון, אפשר להגיע ללשכות כחצי שעה לפני הפתיחה וכאשר פותחים מבקשים תור עם הסבר למה זה דחוף.אין דרכון של ארצות הברית
האם זה תקף גם לביומטרי??מנסיון, אפשר להגיע ללשכות כחצי שעה לפני הפתיחה וכאשר פותחים מבקשים תור עם הסבר למה זה דחוף.
אנחנו היינו תוך חצי שעה בחוץ אחרי הזמנת תז+ דרכון.
בתקוה שיגיע לכם הביתה מספיק בזמן...
לאהאם זה תקף גם לביומטרי??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: