בנתב"גכן אפשרי מ-48 שעות לפני הטיסה
אם מגיעים לשדה חובה להציג כרטיס טיסה ותמונות יש אפשרות לעשות במקוםבנתב"ג
אפשר גם בהרבה לשכות ברחבי הארץ בלי תור
גם בלי הצגת כרטיס טיסה וכד'
התהליך כמו דרכון רגיל וכך גם המחיר צריך להביא תמונות
ואח"כ לבא לאסוף מהלשכה אחרי שבוע
בלשכות בתשלום מראש ברשת 125 שקלהמחיר 425 לילד
כמה עולה למבוגר בתשלום מראש דרך הרשת?בלשכות בתשלום מראש ברשת 125 שקל
עולה 250 שקל במקום 270כמה עולה למבוגר בתשלום מראש דרך הרשת?
ואם אני מזמינה דרך הרשת - עדיין צריך ללכת ללשכה?
בטוח שזה המחיר?עולה 250 שקל במקום 270
ובחורף ברשת רק 155
גם לילד בחורף ברשת עולה 95 במקום 125
בכל מקרה צריך ללכת ללשכה
בטוח שזה המחיר?
כי אני ראיתי מקודם שזה עולה 410 במקום 430....
ולגבי הלשכה- אם אני משלמת דרך הרשת אני יכולה להגיע ללשכה בלי תור או שאחרי שאני מזמינה ברשת אני צריכה לקבוע תור ללשכה?
אני עשיתי דרכון זמני לילד בעלות של 175 ש"חמישהו יודע האם יש אפשרות להוציא דרכון זמני ראשון לילדים ?
אפשר גם בהרבה לשכות ברחבי הארץ בלי תור
צריך או לא צריך תור, מי יודע?וצריך לקבוע תור אחרי התשלום
זה היה ככה בהתחלה (לפני כמה וכמה חודשים) ושינו את זה.לפי מה שקראתי- דרכון זמני לילדים אפשרי רק אם היה דרכון קודם.
כל זכות:
"ניתן להוציא דרכון זמני לקטין (עד גיל 18) בתנאי שהיה לו דרכון קודם. שימו לב כי נדרשת נוכחותו של הקטין בלשכה וזיהויו על ידי נציג השירות, בנוסף לנוכחות אחד ההורים, אם ההורים נשואים זה לזה. במקרה שבו ההורים אינם נשואים זה לזה, נדרשת נוכחות שניהם בלשכה."
האם באמת זה נכון?
אני רואה גם פהזה היה ככה בהתחלה (לפני כמה וכמה חודשים) ושינו את זה.
כיום אפשר לעשות דרכון זמני גם לילדים. זה מופיע באתר של משרד הפנים.
מדובר על דרכון זמני היקר של ה 48 שעות קודם?אנחנו הנפקנו דרכון ראשון זמני לתינוק לפני שנה וחצי בנתב"ג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: