אני אוהבת את של כתר.אנו מחפשים המלצה על קרש גיהוץ איכותי וחזק.
גם במחיר קצת יותר יקר..
נשמח לכל מידע.
דווקא מעניין אותנו.יש אחד חדש יחסית, מברזל,
קניתי אותו לאחר שכתר נשבר לי פעמיים
(אפשר להשיג בחנות יריד ביתר- בביתר)
עלה כ-300 שקל, אבל שווה!
מזה אומר?עשיתי לו ניתוח לב פתוח
לא רואה עליו שום חברה או דגםדווקא מעניין אותנו.
איזה חברה זה? דגם?
(אם יש לכם תמונה יעזור מאוד!!)
תודה מראש
תודה רבה!.אני אצלם לך מחר בל"נ.
יש לי מברזל, בזמנו היה הכי יקר בחנות (קניתי בגאולה איפה שהוא) אבל ידעתי שהוא טוב כי להורים שלי היה אותו מלא שנים (לי בנתיים 4)
והוא גם הרבה יותר נוח מכתר
זה מה ש @צפש העלתה בהודעה לפני זה?
לא, זה מה שיש לי https://yarid-b.co.il/גיהוץ-/קרש-שולחן-גיהוץ/שולחן-גיהוץ-איכותי-במיוחד-דגם-andy-יצרן-GIMI.htmlזה מה ש @צפש העלתה בהודעה לפני זה?
לא בדיוק זוכר, משהו עם ברזל שנשמט מדי פעם, היה צריך לעקם אותו קצת וזהו, גם אז היה ברור לי שהרבה כאלו נזרקים סתם.מזה אומר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: