עזרה דרוש קבלן גבס טוב וזול בבית שמש

פיר

משתמש סופר מקצוען
אני מכירה מישהו בביתר צריך לשאול אם הוא עושה ספריות גבס
אנסה לברר בעזרת השם ולעדכן.

estyr

משתמש מקצוען
יש את יהודה אבוביץ, קיבלנו עליו המלצה מפה, בפרוג, גר בקרית גת עובד הרבה באזור בני ברק אבל בהחלט שמח לעבוד יותר קרוב לבית,
לא עשינו אצלו ספריה אלא תקרת גבס אבל הוא עושה עבודה מאד מדויקת ויפה, מתמסר באופן לא רגיל והיימישער.
ממליצים עליו בכל פה!!!

s0583202334

משתמש חדש
אני מבצע בעז"ה כל עבודות גבס באופן מקצועי אשמח לעזור

669yehuda

משתמש פעיל
יש את יהודה אבוביץ, קיבלנו עליו המלצה מפה, בפרוג, גר בקרית גת עובד הרבה באזור בני ברק אבל בהחלט שמח לעבוד יותר קרוב לבית,
לא עשינו אצלו ספריה אלא תקרת גבס אבל הוא עושה עבודה מאד מדויקת ויפה, מתמסר באופן לא רגיל והיימישער.
ממליצים עליו בכל פה!!!
אפשר בבקשה תמונות של העבודה שהוא עשה?

estyr

משתמש מקצוען
אפשר בבקשה תמונות של העבודה שהוא עשה?
מעדיפה להישאר אנונימית,
יכולה אבל להגיד שהוא עשה עבודה שמי שרואה- מתפעל, וכמה שהייתה לנו תוכנית טובה עדיין הוא הבריק בה כמה הברקות שמאד שידרגו!
(ולא, אין לי שום קשר אליו ולא שום אחוזים, רק שהעסקנו אז במקביל כמה אנשים וראינו מה זה שרות ומסירות והוא אחד מהאנשים שממש הרגשנו שחייבים לדעת עליהם!)
המספר שלו הוא: 0504183721

אלישבע הרץ

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אנחנו עשינו שיפוץ גדול
לקחנו איש גבס (ערבי) על בסיס יומיות
עשה עבודה מדהימה, זריזה ומקצועית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה