דרוש צלם לשולחן מעוצב

דובדבני

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
דרוש צלמ\ת לצילום שולחן מעוצב לצורך כתבה במגזין. תמורת קרדיט ברטר, במגזין היוצא לאור לפני ר"ה ב30.000 עותקים.

tamiro

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י דובדבני;825863:
דרוש צלמ\ת לצילום שולחן מעוצב לצורך כתבה במגזין. תמורת קרדיט ברטר, במגזין היוצא לאור לפני ר"ה ב30.000 עותקים.

אני מוכן

תמורת השולחן כמובן

דובדבני

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הצלם יוכל לקבל גם שטח פרסום פלוס עיצוב חינם.
להזכירכם, המגזין יוצר לאור בכ- 30.000 עותקים.

again

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לידיעת הניקים שמאוהבים באשכולות מסוג זה ולוקחים בהם חלק קבוע:
ברטר הוא מושג מקובל מאד בעולם הפרסום.
פרושו: תן לי סחורה/שרות וכד' בשווי עלות שטח הפרסום שאתן לך - אם אתה רוצה כמובן...
כמובן שתמורת שטח פרסום - ולא רק קרדיט.

tamiro

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י again;826918:
לידיעת הניקים שמאוהבים באשכולות מסוג זה ולוקחים בהם חלק קבוע:
ברטר הוא מושג מקובל מאד בעולם הפרסום.
פרושו: תן לי סחורה/שרות וכד' בשווי עלות שטח הפרסום שאתן לך - אם אתה רוצה כמובן...
כמובן שתמורת שטח פרסום - ולא רק קרדיט.

דובדבני

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
סליחה אם לא הובנתי נכון.
דרוש צלם לצילום שולחן ערוך (מעוצב) תמורת ברטר: שטח פרסום פלוס עיצוב גרפי עם חשיפה ל30.000 קוראים. הצילום הוא לצורך כתבה במגזין חג יוקרתי. אפשרות גם ליח"ץ.
מה המחיר לצילומים בסגנון הנ"ל? חשוב לי ליצור שיתו"פ הוגן.

meni

משתמש צעיר
נכתב ע"י דובדבני;825863:

שלמה מת על הדברים האלה :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה