עזרה דרוש סוכן ביטוח לניהול תיק השקעות

אלף זעירא

משתמש רשום
שלום לכולם.
אני מחפש סוכן ביטוח/יועץ השקעות לצורך ניהול תיק ההשקעות שלי.
ביום יום אני עסוק ואין לי זמן להתעסק יותר מדי עם טופסולוגיה ובירוקרטיה, ואין לי כח להסתובב בין חברות ולהתווכח על דמי ניהול וכו'.
אני מחפש מישהו מומחה שיעשה את זה בשבילי.
עד כמה שהבנתי יש סוכני ביטוח שעושים את העבודה בשביל הלקוח. הם שומעים מהלקוח את הנתונים שלו, ואת התכנון הכללי והחזון שלו, ובהתאם לכך הם מתאימים לו את המסלולים והמוצרים שמתאימים לו, ומנגישים לו את כל מה שצריך.
אני מחפש סוכן ביטוח טוב, שיש עליו המלצות טובות, שיטפל עבורי בדברים הבאים:
1. קרנות פנסיה קיימות. לאחד קרנות שונות למקום אחד, ולהעביר את הכסף למסלול רווחי יותר.
2. פתיחת קרן פנסיה חדשה.
3. חסכון לכל ילד. להעביר לחברה ומסלול רווחי יותר.
4. פתיחת קרן השתלמות בחברה טובה, מסלול רווחי, בדמי ניהול טובים.
5. פתיחת קופת גמל כנ''ל.
אשמח לשמוע המלצות על אנשי מקצוע ומומחים שמסוגלים לכל זה.
בשורה התחתונה אני רוצה מישהו שישמע את התוכניות והרצונות שלי וידע להתאים לי את מה שמתאים עבורי בתנאים הכי טובים, ובסופו של דבר כל מה שאצטרך זה רק לחתום על הטפסים ולתת הוראה להעביר את הכסף.
תודה רבה.

שרהק

משתמש רשום
אני אצל סוכן ביטוח פסח בארי, מאוד מאוד מרוצה.
אני חושבת שהוא יכול לעשות את כל מה שביקשת, הכי טוב שתדבר איתו ישירות
050-816-9237

ה. שלמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
@Ins סוכנת מומלצת מאוד.
טל' 02-6404618

תשב"ר

משתמש פעיל
יש למשהו המלצות על יועץ אובייקטיבי? שאינו מקבל אחוזים וכל הרווח שלו הוא רק מהייעוץ שנותן.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אני לא ממליצה להתייעץ עם שום סוכן פנסיוני כזה שאת המשכורת שלו הוא מרוויח מהחברות שאליהם הוא מפנה, ובהתאם לכך האינטרסים וההמלצות שלו.

אני ממליצה להתייעץ אך ורק עם מישהו מקצועי בלתי תלוי.
כזה שמרוויח רק מכם בצורה ישירה, והאינטרס היחיד שלו זה שהכסף שלכם יושקע בצורה המתאימה והרווחית ביותר בשבילכם.

ואני מדגישה את זה, כי מההיכרות הרבה שלי בשוק, אני רואה את כל הבעיות והנזקים שסוכנים כאלו עושים במתכוון או שלא.

חינוך ברמה

משתמש צעיר
אני לא ממליצה להתייעץ עם שום סוכן פנסיוני כזה שאת המשכורת שלו הוא מרוויח מהחברות שאליהם הוא מפנה, ובהתאם לכך האינטרסים וההמלצות שלו.

אני ממליצה להתייעץ אך ורק עם מישהו מקצועי בלתי תלוי.
כזה שמרוויח רק מכם בצורה ישירה, והאינטרס היחיד שלו זה שהכסף שלכם יושקע בצורה המתאימה והרווחית ביותר בשבילכם.

ואני מדגישה את זה, כי מההיכרות הרבה שלי בשוק, אני רואה את כל הבעיות והנזקים שסוכנים כאלו עושים במתכוון או שלא.
בדיוק המלצות על כאלו יועצים אני מחפש, אם יש לכם אפשרות לתועלת הציבור להזין כאן כמה שמות של כאלו יועצים.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
בדיוק המלצות על כאלו יועצים אני מחפש, אם יש לכם אפשרות לתועלת הציבור להזין כאן כמה שמות של כאלו יועצים.
דבר ראשון תדעו שלצערי אין הרבה יועצים מומחים כאלו!!
ובמייל או בפרטי אני יכולה להפנות ליועץ כזה אמין. [אני לא עושה פה פרסום לאף אחד]

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  70  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה