עזרה דרוש סוכן ביטוח לניהול תיק השקעות

אלף זעירא

משתמש רשום
שלום לכולם.
אני מחפש סוכן ביטוח/יועץ השקעות לצורך ניהול תיק ההשקעות שלי.
ביום יום אני עסוק ואין לי זמן להתעסק יותר מדי עם טופסולוגיה ובירוקרטיה, ואין לי כח להסתובב בין חברות ולהתווכח על דמי ניהול וכו'.
אני מחפש מישהו מומחה שיעשה את זה בשבילי.
עד כמה שהבנתי יש סוכני ביטוח שעושים את העבודה בשביל הלקוח. הם שומעים מהלקוח את הנתונים שלו, ואת התכנון הכללי והחזון שלו, ובהתאם לכך הם מתאימים לו את המסלולים והמוצרים שמתאימים לו, ומנגישים לו את כל מה שצריך.
אני מחפש סוכן ביטוח טוב, שיש עליו המלצות טובות, שיטפל עבורי בדברים הבאים:
1. קרנות פנסיה קיימות. לאחד קרנות שונות למקום אחד, ולהעביר את הכסף למסלול רווחי יותר.
2. פתיחת קרן פנסיה חדשה.
3. חסכון לכל ילד. להעביר לחברה ומסלול רווחי יותר.
4. פתיחת קרן השתלמות בחברה טובה, מסלול רווחי, בדמי ניהול טובים.
5. פתיחת קופת גמל כנ''ל.
אשמח לשמוע המלצות על אנשי מקצוע ומומחים שמסוגלים לכל זה.
בשורה התחתונה אני רוצה מישהו שישמע את התוכניות והרצונות שלי וידע להתאים לי את מה שמתאים עבורי בתנאים הכי טובים, ובסופו של דבר כל מה שאצטרך זה רק לחתום על הטפסים ולתת הוראה להעביר את הכסף.
תודה רבה.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה