דרוש מתכון מוצלח לבלינצ'ס

כתב עט

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בדגש על מתכון למכשיר,
תודה רבה.
לא יודעת אם למכשיר או לא... בלינצ'ס שמתאים גם לימות השנה, במקום קמח תפו"א, קמח רגיל.



המצרכים:
5 ביצים
מעט מלח
כוס מים
כוס קמח תפו"א
5 כפות שמן רותח






אופן הכנה:
1. לטרוף במעבד מזון 5 ביצים שלמות + מעט מלח, עד לקבלת קצף לבן.
2. להוסיף לסירוגין כוס קמח תפו"א + כוס מים (מעט מזה ומעט מזה תוך כדי ערבול)
3. להוסיף 5 כפות שמן רותח ולערבב עוד מעט.
זהו. לטגן על מחבת טפלון.
 

שי1

משתמש מקצוען
איך מאחסנים את הבלינצ'ס שלא יהיה נקודות שחורות?
עשיתי ביום שישי עטפתי היטב ושבת בבוקר כבר היה נקודות שחורות.
הטעם היה מצןין זה לא עובש.
עכשיו יומיים חג...איך לשמור אותם?
 

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איך מאחסנים את הבלינצ'ס שלא יהיה נקודות שחורות?
עשיתי ביום שישי עטפתי היטב ושבת בבוקר כבר היה נקודות שחורות.
הטעם היה מצןין זה לא עובש.
עכשיו יומיים חג...איך לשמור אותם?
בדרך כלל ניילון סגור היטב בלי אוויר מספיק. אולי ניילון נצמד יעזור
אבל זה לא מוצר שמחזיק הרבה זמן..

כשאני חותכת לאטריות אני מקפיאה ומוציאה לפני ההגשה
 

בר בצק

משתמש צעיר
וואו אתן מכינות עם מלאאא ביצים,
זה לא יוצא חביתה?

אני מכינה -
4 ביצים
1 כוס קמח תפו"א
1 כוס מים
3 כפות שמן
1/2 כפית מלח
לערבב עם מקל בלנדר או מקצף

לטגן עם טיפה שמן במחבת עם טפלון
במשך הטיגון לבחוש את העיסה מידי פעם כדי שהעיסה תשאר אחידה והקמח התפו"א לא ירד למטה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה