דרוש אנטי וירוס למחשב 32 ביט XP ללא אינטרנט

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
ב"ה

אני צריך אנטי וירוס למחשב ללא אינטרנט 32 ביט XP. באופן שיהיה אפשר גם לעדכן אופליין.
(פתחו פה בעבר אשכולות דומים אבל לא מצאתי משהו שיעזור למקרה שלי)
יש לי כרגע אווסט אבל גירסה ישנה שלא מזהה הרבה וירוסים*, ניסיתי להתקין נוד 32 אבל לא מתקין בגלל שהוא לא מותאם לגירסת הוינדוס.

*לדוגמא הוא לא מזהה את וירוס קיצורי הדרך, ואגב גם תיקון הכללי לא הצליח לפתור את הבעיה.

תודה רבה.

• תודה
Reactions: aeb

aeb

משתמש סופר מקצוען
ואגב גם תיקון הכללי לא הצליח לפתור את הבעיה.
האם זה הופעל/הותקן רק לא פתר את הוירוס? או שאולי זה בכלל זה הצליח להפעיל?
נסה את הגירסה 7 או את 10, לא את אלו שבאמצע, (באמצעים יש בעיה מסויימת בזיהוי הנתיב).
אמור להיות תיקייה ב%temp% בשם tikun ובתוכן קובץ log, תוכל להעלות אותו אליי לפרטי?

נערך לאחרונה ב:

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
לגבי האנטיוירוס, לחץ כאן להורדה
לגבי תיקון הכללי, אשמח שתפרט אם יש שגיאה ומהי
הפעלתי את התוכנה והיא אכן הסירה את כל הקבצים של הקיצורי דרך שהיו עד אז במחשב.
אבל כשאני מכניס אליו אונקי או נגן נקיים הם מקבלים מיד את הוירוס מה שאומר לכאורה שהתוכנה לא ניקתה את כל הוירוס מהמחשב וגם שהיא לא מצליחה לנקות את האונקי הנגוע.
(גירסה 8) אני ינסה לשלוח את הקובץ באישי.
תודה רבה.

• תודה

aeb

משתמש סופר מקצוען
הפעלתי את התוכנה והיא אכן הסירה את כל הקבצים של הקיצורי דרך שהיו עד אז במחשב.
אבל כשאני מכניס אליו אונקי או נגן נקיים הם מקבלים מיד את הוירוס מה שאומר לכאורה שהתוכנה לא ניקתה את כל הוירוס מהמחשב וגם שהיא לא מצליחה לנקות את האונקי הנגוע.
(גירסה 8) אני ינסה לשלוח את הקובץ באישי.
תודה רבה.
אחרי שהוא גומר להסיר, קופץ הודעה אם ברצונך לראות את הלוג, תעשה אישור, יפתח תיקייה ובו קובץ בשם מיני אנטיוירוס (באנגלית), לחיצה עליו 'תתקין' את התיקון שיפעל בכל הכנסת אונקי למחשב
גירסה 7 להורדה
גירסה 10 להורדה

נערך לאחרונה ב:

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
אחרי שהוא גומר להסיר, קופץ הודעה אם ברצונך לראות את הלוג, תעשה אישור, יפתח תיקייה ובו קובץ בשם מיני אנטיוירוס (באנגלית), לחיצה עליו 'תתקין' את התיקון שיפעל בכל הכנסת אונקי למחשב
גירסה 7 להורדה
גירסה 10 להורדה
אבל זה בדיוק מה שעשיתי וזה לא עזר..
תודה ענקית על האנטי וירוס שהבאת כאן, עובד מצויין :)

• תודה

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
@aeb אתה יכול בבקשה להעלות קבצי עדכון לנוד 32 לעדכון אופליין?
תודה רבה!!

• תודה

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
תודה רבה על כל העזרה והמאמץ!!
ישלם לך ה' משכורתך בכפל כפליים.

• תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה