דרוש מתכון דרושים מתכונים/רעיונות לבר אירוסין!

ילילי

משתמש מקצוען
אשמח אם תוכלו להעלות מתכונים ותמונות לעוגות שמתאימות לבר לאירוסין.
עוגות מרשימות, קלות ומגוונות.

או כל דבר אחר שמתאים, אפילו דברים קנויים שמסודרים יפה, פטיפורים ועוד...

ממש תודה! יעזור לי מאוד. אני צריכה לארגן בר כמעט לבד!
 

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מצרפת כמה תמונות, אם זה הכיוון שלך ואת רוצה משהו תכתבי ואעלה, שלא אכתוב סתם:eek:
עיגולי ביסוויטים שוקולד
1591037209357.png

פצפוצי אורז ושוקולד
1591037359943.png

אני הייתי עושה את שני סוגי העוגיות האלו, יוצאות מרשימות מאד, פוטוגניות :)
1591037122277.png

קראנץ' שוקולד
1591037521406.png

יש גם את קינוחי הכוסות הקטנים, קל מאד להכנה, יפה ונקי.
1591037609271.png
 

ילילי

משתמש מקצוען
אשמח למתכונים של שני הראשונים והרביעי.
את השאר יש לי משהו בסגנון.
איך את חותכת לצורות כאלה יפות?
 

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אשמח למתכונים של שני הראשונים והרביעי.
את השאר יש לי משהו בסגנון.
איך את חותכת לצורות כאלה יפות?
1. שכבה ראשונה:
חב' חמאת בוטנים ( B&D הקטן)
2 חבילות שוקולד מריר
4 כפות דבש גדושות
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
4 כפות טחינה גולמית

להמיס על אש נמוכה ולהוסיף:
600 גרם ביסקוויטים מרוסקים-גרוסים.

לשטח על תבנית ח"פ הענקית.

שכבה שניה:
2 חבילות שוקולד מריר
2 כפות שמן
2 כפות חמאת בוטנים

להמיס ולשפוך על השכבה הראשונה.

לקישוט- לשחק עם שוקולד לבן/ חמאת בוטנים עם קיסם מעל השוקולד המריר.
להקפיא, להוציא ולאחר 10 דקות לקרוץ (קרצתי עם חותכני עוגיות, מכאן הצורה היפה.)

2. מחפשת את המתכון, אעלה מאוחר יותר.

3 קראנץ' שוקולד
לבסיס:
250 גרם פתיבר קרמל/ רגיל (עדיפות לקרמל)
100 גרם מרגרינה/ נטורינה (אפשרי גם שמן, זה מה אני שמה)
1/2 כוס חלב פרווה
4 כפות סוכר

אגוזי מלך חצוים לחצי.
לשכבת השוקולד:
250 גרם ריץ'
250 גרם שוקולד מריר

לעיטור העוגה:
50 גרם שוקולד לבן
כף ריץ'

אופן ההכנה:
1. שוברים את הביסקוויטים, ממיסים מרגרינה/ מוסיפים שמן, חלב, סוכר.
2. מעבירים את התערובת לתבנית (20/30) דוחסים ומישרים.
3. מפזרים אגוזי מלך מעל הבסיס
4. מקפיאים קצת

שכבת השוקולד:
ממיסים שוקולד וריץ' ויוצקים מעל השכבה הראשונה.

לעיטור העוגה:
ממיסים את השוקולד עם הריץ', ולאחר ההמסה מזלפים על העוגה פסים דקים בעזרת כפיץ.

מכניסים למקפיא לשעתיים וחותכים לקוביות.

בהצלחה!!
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
אשמח אם תוכלו להעלות מתכונים ותמונות לעוגות שמתאימות לבר לאירוסין.
אם מעניין אותך משהו עם מודעת מאורסים:
אפשר להכין ג'לי בכוסיות, צבע אחד או 2 קומות, ולפני ששופכים את הג'לי לכוסיות, שמים את מודעת המאורסים (על שקף) צמוד לכוס - מקדימה.
מה שזה נראה בסופו של דבר - שהכוסית עצמה היא עם כיתוב של החתן והכלה.
מקווה שהבנת את ההסבר.

אין לי תמונות - - -
 

msl

משתמש מקצוען
אפשר בבקשה מתכונים לפטיפורים יפים וטעימים??
אין לי בעיה בהכנה מורכבת
אשמח גם לתמונה...
 

נחמש

משתמש צעיר
מצרפת כמה תמונות, אם זה הכיוון שלך ואת רוצה משהו תכתבי ואעלה, שלא אכתוב סתם:eek:


אני הייתי עושה את שני סוגי העוגיות האלו, יוצאות מרשימות מאד, פוטוגניות :)
צפה בקובץ המצורף 662430
קראנץ' שוקולד
צפה בקובץ המצורף 662437
אשמח מאד למתכון של שני סוגי העוגיות והקראנץ, עושה רושם טוב....:)
תודה מראש
 

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
קראנ
אשמח מאד למתכון של שני סוגי העוגיות והקראנץ, עושה רושם טוב....:)
תודה מראש
קראנץ' כתבתי למעלה.

עוגיות:
דובשניות: (כמות של 30)
שליש כוס דבש
שליש כוס שמן
שליש כוס סוכר חום
רבע כפית קנמון
רבע כפית אבקת קפה
רבע כפית מלח
1 ביצה

לערבב ולהוסיף:

2 כוסות קמח
אחד וחצי כפיות אבקת אפיה
להקפיא חצי שעה ולגלגל, לצפות בא. סוכר ולאפות בתנור שחומם מראש כ10 דקות. (בדיוק! כל דקה נוספת תיבש אותן)

עוגיות שוקולד שלג (סוג של רעידת אדמה)
מתכון ל30 עוגיות

2 ביצים
חצי כוס קקאו
3/4 כוס סוכר חום
רבע כוס שמן
כוס וחצי קמח
1 שקית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה:
מערבבים יחד: (ביד)
ביצים, קקאו, סוכר ושמן.
מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים לאיחוד. בד"כ יש צורך להוסיף עוד כף מים ולערבב שוב.
מקפיאים לחצי שעה (לא חובה, מקל על העבודה)
בידיים רטובות קורצים עוגיות בגודל בינוני, ומצפים היטב באבקת סוכר.
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל9 דקות.
עם טיימר!
כל דקה יותר עושה את זה יבש וקשה יותר.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תעשי חיפוש הדרכה מצולמת ממני תקבלי המון רעיונות.
אמנם התמונות ברובם לא נגישות אבל המתכונים כן. ואם תרצי תמונה של משהו מסויים, תבקשי
 
  • תודה
Reactions: msl

msl

משתמש מקצוען
יש למישהי מילוי למקרונים פרווה וללא קרם קוקוס???
תודה
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
גנאש שוקולד מריר. אפשר להוסיף טען כמו מעט נוגט, לוטוס, חלבה וכיוצ"ב
מתכון של מקרונים יש?
או שחבל על הזמן ופשוט לקנות מוכן...
 

אספרסו

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אשמח אם תוכלו להעלות מתכונים ותמונות לעוגות שמתאימות לבר לאירוסין.
עוגות מרשימות, קלות ומגוונות.
גליליות במילוי קצפת:
קונים גליליות רחבות למילוי בחנויות אפיה.
מקציפים ריץ' עם סוכר ופודינג וניל,
מכניסים לתוך שקית זילוף, או סתם שקית פשוטה, ומזלפים לתוך כל גלילית.
אם רוצים לשדרג:
ממיסים שוקולד מריר, ולאחר מילוי הגליליות טובלים את השוליים בשוקולד ואח"כ בקרוקנט.
כך או כך יוצא מרשים וקל מאד להכנה.

קייק פופס מתכון של @hbecker
כדורי עוגה מצופים בשוקולד, קלים להכנה ויוצאים מרשימים מאד.

שייקים בצבעים שונים.
גם קל מאד להכנה ונראה טוב בבר,
אם מעניין אותך מתכון- אעלה.

וופלים עם מודעת המאורסים
מדפיסים את מודעת המאורסים על שקף,
לוקחים וופלים של מן, שמים כל קרם שהוא, עדיף בצבע בהיר,
ו'מדביקים' מעל זה את המודעה, יוצא ממש חמוד.

מצ"ב תמונות של הגליליות, הקייק פופס והשייקים. (תמונה מבר מאולתר בשבירת צלחת אצל האדמו"ר, בל"נ אעלה בהמשך תמונות יפות מבר ארוסין, אולי תוכלי לראות משם דוגמאות.......)
בהצלחה רבה!
IMG_4838.JPG

1592178235123.png
 

msl

משתמש מקצוען
מתכון של מקרונים יש?
או שחבל על הזמן ופשוט לקנות מוכן...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה