אם למישו יש נקודה מיותרת בנטפרי (אם יש יותר, אשמח)
אשמח שתשלחו לבדיקה:
http://superstock.co.il/
תודה ענקית!!
תעדכנו שלא יהיה כפול
אשמח שתשלחו לבדיקה:
http://superstock.co.il/
תודה ענקית!!
תעדכנו שלא יהיה כפול
למרות שיותר כסף מאפשר ליצור יותר דבריםנכתב ע"י שמח לעזור;2104102:רבותיי, תנו הו"ק לנטפרי וכולנו נרויח.
מה שאתם עושים פה זה מה שנקרא בכלכלה "שוק שחור"...
זה טובת הפרט, שמתנקמת בו ובכולם...
הצלחה לכולם!
לאתרוג 65, איך בדיוק?נכתב ע"י משה בנימין;2104194:לדעתי הם צריכים לקחת יותר כסף על הסינון. כך שלא יזדקקו לתרומות
לא הגיוני שעד עכשיו שילמתי באתרוג רק על הסינון 65 ש"ח
ועכשיו עברתי לנטפרי - ואני משלם 25 ש"ח בלבד!
ואני לא מדבר על הסינון של נטפרי שהרבה יותר איכותי. פשוט כזה שנתפר בדיוק לצרכים שלי.
מנסיון, אין כ"כ הבדל בין נקודה בודדת ל-3 נקודות...נכתב ע"י אברהם עימוד;2104363:מי שטוען שהוא מוכן לשלם על בדיקה מהירה יותר של אתרים, שיקנה נקודות, וינקד כל פנייה ב-3 נקודות, הוא יקבל מענה מהיר יותר.
נכתב ע"י אברהם עימוד;2104363:אתרוג עם תוכנה על המחשב/נטו שלי/תזמונטו. ניתן להגיע גם ליותר מ-65.
בנטפרי, יוזר של vpn בלבד אצל RL, זה 25 ש''ח בלבד.
41 לספק + 60 לנטפרי + 69 לבזק = 170 ש"ח לחודש.נכתב ע"י שמח לעזור;2104552:הגיוני לשלם לנטפרי (מלבד התשלום לספק) 60 ש"ח בחודש, על איכות חיים משלמים. ודאי שלא כל אחד יכול לשלם ככה בקלות, אבל אין פה מקום להשוואה לסינונים אחרים שהרי ביחס למוצר - המחיר זול.
אכן.נכתב ע"י שמח לעזור;2104552:העובדה ששלוש נקודות לא משנות הרבה מנקודה אחת זה באמת טעון ייעול ומעניינת תגובתם של נטפרי לעניין.
נכתב ע"י רמה פלוס;2104568:אבל עדיין אני לא חושב שכל אחד ואחד צריך לשלם כזה סכום.
נכתב ע"י רמה פלוס;2104342:לאתרוג 65, איך בדיוק?
לנטפרי 25, איך בדיוק ?
יש כאן נתונים תמוהים..
המחיר באתרוג הוא 45, ובנטפרי 41.
אני גם מוכן לשלם יותר, אם זה יגרום לייעול מהירות בדיקת האתרים, שכיום זה קצת קומסי קומסה...
נכתב ע"י שמח לעזור;2104552:העובדה ששלוש נקודות לא משנות הרבה מנקודה אחת זה באמת טעון ייעול ומעניינת תגובתם של נטפרי לעניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: