נכתב ע"י lea amoyal;1423100:שמי לאה אמויאל ואני מעצבת גרפית בוגרת תואר ראשון בתקשורת ועיצוב גרפי. יש לי נסיון של 6 שנים בתחום. במיוחד בבניית מודעות שיווקיות ומיתוג לעסקים שילוט והפקות דפוס.
בעברי זכיתי בכמה תחרויות עיצוב עולמיות ביניהם כרזות שנות ה60 של מדינת ישראל מטעם הסוכנות היהודית ושותפות 2000, ועוד...
סטודיו 'leaamoyal' מציע מגוון פתרונות לעיצוב גרפי ותקשורת חזותית ומתמחה במתן שירותים גבוהים ובאמצעים מתקדמים לשיווק וקידום מכירות, כגון: עיצוב לוגו,
פרוספקטים, חוברות,כריכות, פוסטרים, אריזות עלונים מיתוג לעסק שלך ועוד...
ניתן להתרשם מעבודות שלי: http://leamoyal.weebly.com (זה רק חלק עבודות קטן להתרשמות ראשונית...)
אני מבטיחה רעיונות מקוריים, עיצוב עדכני, עמידה בלוחות זמנים, ביצוע מושלם, איכות ללא פשרות, מחירים נוחים, מקצועיות ויחס אדיב ואישי.
תוך הקפדה על עבודה בסטנדרטים גבוהים ביותר תור שמירה על איזון בין צרכי הלקוח ודרישות השוק.
ניתן ליצור קשר: 054-90-80-936 או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י שמע;1422405:עבודה בחודש הקרוב.
תשלום עבור כל מודעה: 150 ש"ח.
ניתן לשלוח פרטים באישי ואתן כתובת מייל לשליחת תיק עבודות.
תודה.
נכתב ע"י lea amoyal;1423100:שמי לאה אמויאל ואני מעצבת גרפית בוגרת תואר ראשון בתקשורת ועיצוב גרפי. יש לי נסיון של 6 שנים בתחום. במיוחד בבניית מודעות שיווקיות ומיתוג לעסקים שילוט והפקות דפוס.
בעברי זכיתי בכמה תחרויות עיצוב עולמיות ביניהם כרזות שנות ה60 של מדינת ישראל מטעם הסוכנות היהודית ושותפות 2000, ועוד...
סטודיו 'leaamoyal' מציע מגוון פתרונות לעיצוב גרפי ותקשורת חזותית ומתמחה במתן שירותים גבוהים ובאמצעים מתקדמים לשיווק וקידום מכירות, כגון: עיצוב לוגו,
פרוספקטים, חוברות,כריכות, פוסטרים, אריזות עלונים מיתוג לעסק שלך ועוד...
ניתן להתרשם מעבודות שלי: http://leamoyal.weebly.com (זה רק חלק עבודות קטן להתרשמות ראשונית...)
אני מבטיחה רעיונות מקוריים, עיצוב עדכני, עמידה בלוחות זמנים, ביצוע מושלם, איכות ללא פשרות, מחירים נוחים, מקצועיות ויחס אדיב ואישי.
תוך הקפדה על עבודה בסטנדרטים גבוהים ביותר תור שמירה על איזון בין צרכי הלקוח ודרישות השוק.
ניתן ליצור קשר: 054-90-80-936 או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: