כללי דרושה גרפיקאית לעיצוב מודעות במגזין

שמע

משתמש רשום
עבודה בחודש הקרוב.
תשלום עבור כל מודעה: 150 ש"ח.
ניתן לשלוח פרטים באישי ואתן כתובת מייל לשליחת תיק עבודות.

תודה.

kosta770

חבר קהילה: מעצבים גרפיים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
עימוד ספרים
דווקא גרפיקאית???

lea amoyal

משתמש רשום
שמי לאה אמויאל ואני מעצבת גרפית בוגרת תואר ראשון בתקשורת ועיצוב גרפי. יש לי נסיון של 6 שנים בתחום. במיוחד בבניית מודעות שיווקיות ומיתוג לעסקים שילוט והפקות דפוס.
בעברי זכיתי בכמה תחרויות עיצוב עולמיות ביניהם כרזות שנות ה60 של מדינת ישראל מטעם הסוכנות היהודית ושותפות 2000, ועוד...
סטודיו 'leaamoyal' מציע מגוון פתרונות לעיצוב גרפי ותקשורת חזותית ומתמחה במתן שירותים גבוהים ובאמצעים מתקדמים לשיווק וקידום מכירות, כגון: עיצוב לוגו,
פרוספקטים, חוברות,כריכות, פוסטרים, אריזות עלונים מיתוג לעסק שלך ועוד...

ניתן להתרשם מעבודות שלי: http://leamoyal.weebly.com (זה רק חלק עבודות קטן להתרשמות ראשונית...)
אני מבטיחה רעיונות מקוריים, עיצוב עדכני, עמידה בלוחות זמנים, ביצוע מושלם, איכות ללא פשרות, מחירים נוחים, מקצועיות ויחס אדיב ואישי.
תוך הקפדה על עבודה בסטנדרטים גבוהים ביותר תור שמירה על איזון בין צרכי הלקוח ודרישות השוק.

ניתן ליצור קשר: 054-90-80-936 או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

סטודיו טאצ'

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
וואו...........
אילו עבודות מקסימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מדהים.
עלי והצליחי.

נכתב ע"י lea amoyal;1423100:
שמי לאה אמויאל ואני מעצבת גרפית בוגרת תואר ראשון בתקשורת ועיצוב גרפי. יש לי נסיון של 6 שנים בתחום. במיוחד בבניית מודעות שיווקיות ומיתוג לעסקים שילוט והפקות דפוס.
בעברי זכיתי בכמה תחרויות עיצוב עולמיות ביניהם כרזות שנות ה60 של מדינת ישראל מטעם הסוכנות היהודית ושותפות 2000, ועוד...
סטודיו 'leaamoyal' מציע מגוון פתרונות לעיצוב גרפי ותקשורת חזותית ומתמחה במתן שירותים גבוהים ובאמצעים מתקדמים לשיווק וקידום מכירות, כגון: עיצוב לוגו,

ניתן להתרשם מעבודות שלי: http://leamoyal.weebly.com (זה רק חלק עבודות קטן להתרשמות ראשונית...)
אני מבטיחה רעיונות מקוריים, עיצוב עדכני, עמידה בלוחות זמנים, ביצוע מושלם, איכות ללא פשרות, מחירים נוחים, מקצועיות ויחס אדיב ואישי.
תוך הקפדה על עבודה בסטנדרטים גבוהים ביותר תור שמירה על איזון בין צרכי הלקוח ודרישות השוק.

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
גם אני אשמח מאד
יש לי נסיון בתחום מס' שנים , אוהבת מאד את לעצב
עובדת בתוכנות פוטושופ ואילוסטריטור בעיקר,
עבדתי בפרסום ועיצוב מודעות רחוב,
וכן מתמחה בעריכת וידיאו, עם נסיון בעריכה למוסדות.
אשמח אם תצרו איתי קשר במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

sm05276

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שמע;1422405:
עבודה בחודש הקרוב.
תשלום עבור כל מודעה: 150 ש"ח.
ניתן לשלוח פרטים באישי ואתן כתובת מייל לשליחת תיק עבודות.

תודה.

נכתב ע"י lea amoyal;1423100:

????

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה