גם אברכים בני 27 + נדחהמחר יש שיחת זום לכל הארגונים של הסבר ממשרד העבודה על אופי הסבסוד השנה ומקווה שמיד אח"כ יפתחו את האתר לקבלת דרגה
לגבי האברכים- נדחה עד נובמבר...
מה זה אומר אם פותחים את הדרגות ואני אברך בן 25 לא יאפשרו לי לקבל דרגה עד תחילת שנה לפחות ???מחר יש שיחת זום לכל הארגונים של הסבר ממשרד העבודה על אופי הסבסוד השנה ומקווה שמיד אח"כ יפתחו את האתר לקבלת דרגה
לגבי האברכים- נדחה עד נובמבר...
התקבל עכשיו במייל:מחר יש שיחת זום לכל הארגונים של הסבר ממשרד העבודה על אופי הסבסוד השנה ומקווה שמיד אח"כ יפתחו את האתר לקבלת דרגה
|
התמ"ת יחזיר הכל. אל תדאגי.היי למישהו יש מידע, אני הבנתי שהתמ"ת מחזיר חודש אחד בלבד אחורה, מה יקרה במעונות אם לא תיהיה דרגה כולם יעזבו בטח, אני לא יודעת מה לעשות
היא בטח מתכונת אם יבטלו את הרישום למעוןהתמ"ת יחזיר הכל. אל תדאגי.
חודש אחורה זה בזמן רגיל. כדי לגרום להורים לא להתמהמה עם הבקשה.
יש עדכון?אני עובדת במשרדים בירושלים...
זה עוד לא סופי,
מחר יהיה דברים ברורים
למה שיהיה לה אכפת שיעזבו את המעון?היא בטח מתכונת אם יבטלו את הרישום למעון
ככה היה גם כשהיה את הסיפור עם ליברמן.למה אתם כל כך בטוחות שיחזירו את הכסף, אצלי זה שני ילדים במעון, לא שווה לי להסתכן, מבינות,
בקיצור יש מישהו שיודע מה קורה עם הדרגות?
למה אתם כל כך בטוחות שיחזירו את הכסף, אצלי זה שני ילדים במעון, לא שווה לי להסתכן, מבינות,
בקיצור יש מישהו שיודע מה קורה עם הדרגות?
היי למישהו יש מושג/מידע מה קורה עם הדרגה ומתי ניתן להגיש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: