גברת חוקרת
משתמש פעיל
אז סוף סוף קיבלתי תשובה מוועדת קבלה שהבת שלי התקבלה למעון בעדיפות הראשונה (נזכרתי במקרה לבדוק את זה היום וראיתי שהתשובה היא מה 18.6. הבנתי שצריך להתקשר עכשיו למנהלת לרשום אותה בפועל? זה לא יהיה מאוחר מדי להתקשר למנהלת ביום ראשון - חמישה ימים אחרי, נכון?)
בכל מקרה, לפני שאני רושמת אותה לשם סופית, אני רוצה להיות בטוחה שתהיה לי דרגה, אחרת אין לי עניין לשלוח למעון.
הבעיה היא כזו - מיד אחרי תחילת המלחמה הוציאו אותי לחלת ואז פיטרו אותי, ככה שהתלוש האחרון שלי הוא מה 10.23. קיבלתי דמי אבטלה עד ל12.23 ואז כל החודשים שאחרי לא עבדתי ולא היו לי הכנסות ובטח לא תלושים מסודרים.
החודש הזה אני כן עובדת, ככה שיהיה לי בעז"ה תלוש לחודש 06.24 ואולי גם תלוש קטן חלקי של 07.24 (אני צריכה ללדת במהלך יולי).
בעלי אברך.
האם יש לי בכלל סיכוי לקבל דרגה כלשהי או שזה יהיה מחיר מלא?
כמובן, כל זה בתקווה שאני אמצא עבודה לאחר הלידה.
אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר!
@המוכשר !!! אולי אתה תדע לומר?
בכל מקרה, לפני שאני רושמת אותה לשם סופית, אני רוצה להיות בטוחה שתהיה לי דרגה, אחרת אין לי עניין לשלוח למעון.
הבעיה היא כזו - מיד אחרי תחילת המלחמה הוציאו אותי לחלת ואז פיטרו אותי, ככה שהתלוש האחרון שלי הוא מה 10.23. קיבלתי דמי אבטלה עד ל12.23 ואז כל החודשים שאחרי לא עבדתי ולא היו לי הכנסות ובטח לא תלושים מסודרים.
החודש הזה אני כן עובדת, ככה שיהיה לי בעז"ה תלוש לחודש 06.24 ואולי גם תלוש קטן חלקי של 07.24 (אני צריכה ללדת במהלך יולי).
בעלי אברך.
האם יש לי בכלל סיכוי לקבל דרגה כלשהי או שזה יהיה מחיר מלא?
כמובן, כל זה בתקווה שאני אמצא עבודה לאחר הלידה.
אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר!
@המוכשר !!! אולי אתה תדע לומר?