לאחר ההצלחה בחומרים לעיצוב גרפי, דף ההעלאות נכנס גם לתחום עריכת הוידאו!!!
ההתחלה הייתה ב 1000 אפקטי סאונד, וכעת עוברת ליעד הגדול הבא: העלאת חומר הגלם העיקרי של עורכי הווידאו: וידאו...
אך זה יעד שדורש הרבה שעות העלאה, הרבה.
אז לאט לאט, ויהיה פה מהפך...
וזה הזמן לבקש מכל מי שיכול לעזור - לעזור.
אפילו משהו פשוט מאוד, דבר אחד, לא יותר מזה. ו"וידאו ווידאו מצטרפים לחשבון גדול"...
אז אני מתחיל...(אני מעלה באיכות גבוהה מאוד, אז גודל הקבצים בהתאם...)
תהנו!!!
שימו לב: חלק מהסרטונים שאני מעלה, גדולים מ 50 מ"ב לאחד, ולכן פרוג לא נותן להעלותם בקובץ יחיד.
אז הם מחולקים למספר קבצי RAR בגודל של 50 מ"ב בדיוק כל אחד. ניתן לזהותם ע"פ שם זהה + "חלק מס'..."(באנגלית).
תורידו את כל החלקים לתיקייה אחד וחלצו אחד מהם, כאשר שאר החלקים יחולצו אוטומטית איתו.
ההתחלה הייתה ב 1000 אפקטי סאונד, וכעת עוברת ליעד הגדול הבא: העלאת חומר הגלם העיקרי של עורכי הווידאו: וידאו...
אך זה יעד שדורש הרבה שעות העלאה, הרבה.
אז לאט לאט, ויהיה פה מהפך...
וזה הזמן לבקש מכל מי שיכול לעזור - לעזור.
אפילו משהו פשוט מאוד, דבר אחד, לא יותר מזה. ו"וידאו ווידאו מצטרפים לחשבון גדול"...
אז אני מתחיל...(אני מעלה באיכות גבוהה מאוד, אז גודל הקבצים בהתאם...)
תהנו!!!
שימו לב: חלק מהסרטונים שאני מעלה, גדולים מ 50 מ"ב לאחד, ולכן פרוג לא נותן להעלותם בקובץ יחיד.
אז הם מחולקים למספר קבצי RAR בגודל של 50 מ"ב בדיוק כל אחד. ניתן לזהותם ע"פ שם זהה + "חלק מס'..."(באנגלית).
תורידו את כל החלקים לתיקייה אחד וחלצו אחד מהם, כאשר שאר החלקים יחולצו אוטומטית איתו.
קבצים מצורפים
-
_tradecenters.rarKB 595.1 · צפיות: 1,443
-
10.part1.rar50 MB · צפיות: 1,275
-
10.part2.rar50 MB · צפיות: 1,055
-
10.part3.rar50 MB · צפיות: 1,072
-
10.part4.rar20.8 MB · צפיות: 850
-
00128.rar1.8 MB · צפיות: 741
-
171.rar1.1 MB · צפיות: 715
-
160720_19_PlugIn_2K.rar33.4 MB · צפיות: 811
-
aerial-shot-of-hotels-and-apartment-buildings-in-miami-11_wkgsslueh__D.rar26 MB · צפיות: 812
-
antique-candle-burning-in-pitch-black_byztsnbzb__D.rar19.6 MB · צפיות: 874
נערך לאחרונה ב: