אני מזמינה גודל A4 וזה מיועד לעוגה בתבנית ח.פ. רגילה (לא הגודל הענק)מזל טוב!
תלוי איזה גודל של דף אכיל את מזמינה וגם איזו צורה (עגול, מלבן)
מה שחשוב לא להניח את הדף הרבה זמן לפני שאת מגישה את העוגה אלא כמה שיותר קרוב להגשה.
בהצלחה!
אני ממש בורה בעניין אפיה, אשמח להסבר מפורט יותראני מרחתי שוקןלד לבן מאחורה
וככה הנחתי על העוגה מעל הקצפת
החזיק לי לילה במקרר מצוין
אני יכולה למרוח את הקרם לילה קודם ובבוקר רק להניח את הדף?אני הכנתי קרם קפה (אבקת סוכר, קפה ומים חמים), מרחתי על העוגה והנחתי את הדף.
זמן קצר לפני הטקס.
מזל טוב
לא, כי הוא מתקשה, וכל הרעיון שזה ישמש כדבק.אני יכולה למרוח את הקרם לילה קודם ובבוקר רק להניח את הדף?
כדי שהדף לא יתעוות מהרטיבותאני מזמינה גודל A4 וזה מיועד לעוגה בתבנית ח.פ. רגילה (לא הגודל הענק)
איך זה נדבק לעוגה הכי טוב?
אני ממש בורה בעניין אפיה, אשמח להסבר מפורט יותר
שמת קצפת - ריץ ומעל מרחת שוקולד? איך בדיוק עשית את זה?
תודה על העזרהכדי שהדף לא יתעוות מהרטיבות
הפכתי אותו ועל הצד הלא מודפס מרחתי שוקולד לבן מומס (מרחתי בעזרת מברשת ביצה) ואז הנחתי לייבוש באויר.
מרחתי קצפת על העוגה ועליה הנחתי את הדף
זה לא אותו דבר?ממליצה להדפיס דף סוכר ולא דף אכיל !
אז פשוט למרוח צימיקאו מומס מאחוריו ואז אין שום בעיה להניח על עוגה
מעל קרם או קצפת ולא קורה לזה כלום גם לכמה ימים!
בהצלחה!
הגנאש הכהה לא משפיע על התמונה שמעליו, מבחינת צבע?אני אישית שמתי ישירות על גנאש שוקולד וזה שורד לילה יפה (אם כי עדיף כמה שיותר קרוב, אני כן ממליצה לשים אותו בבוקר- זה בדיוק דקה) הקצפתי שמנת מתוקה/ריץ' ושמתי בתוך שקית זילוף לילה קודם ורק זילפתי זילופים חמודים מסביב לדף כדי לטשטש את הסיומת.
בפעם אחרת שמתי עדשים גדולות בצורת לב (שקונים במשקל) מסביב. הבת שלי היתה מאושרת.
את בהחלט יכולה,אני יכולה למרוח את הקרם לילה קודם ובבוקר רק להניח את הדף?
אני השתמשתי בתמונה שהכל היה צבעוני חזק וזה לא השפיע. אפשר גם גנאש שוקולד לבן אם אתם חוששים....הגנאש הכהה לא משפיע על התמונה שמעליו, מבחינת צבע?
יש בפוטו בד"כ (אני מוכרת בעמנואל)אפשר המלצה מאיפה לקנות את הדף אכיל/דף סוכר בבני ברק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: