יש עוד חינמיים שנותנים כמו נייט קפהבצאט GPT לא ניתן להכין שום תמונה מוכרת
זה מוגן בזכויות יוצרים
מה עושים?
אני חושבת שהכוונה הייתה להמציא דמות, ולא ליצור אחת מוכרת (הבמבה ניתנה בתור דוגמא לדמות מותג)בצאט GPT לא ניתן להכין שום תמונה מוכרת
אבל התמונה של הרכב היא לא המצאה היא מוכרת...אני חושבת שהכוונה הייתה להמציא דמות, ולא ליצור אחת מוכרת (הבמבה ניתנה בתור דוגמא לדמות מותג)
ברעיון אמורים לקבל כל יום חמש נקודות...סיימתי את הנקודות שם לפני כחודשיים ואין לי מושג איך מקבלים עוד
מענייןברעיון אמורים לקבל כל יום חמש נקודות...
תבדוק, יכול להיות שהתחדש לך הנקודות...
כתוב דמות שכל ילד יכיראני חושבת שהכוונה הייתה להמציא דמות, ולא ליצור אחת מוכרת (הבמבה ניתנה בתור דוגמא לדמות מותג)
אבל אם הכוונה באתגר להמציא דמות אז את יכולה להשתמש בבינה רגילהמעניין
כשאני מנסה ליצור, לא ניתן לי
כתוב דמות שכל ילד יכיר
שתוכל להיות דמות מוכרת לכל ילד
סתם דמויות תלת ממדיות שיכולות להוות דמות מותג, לא דמויות שקיימות כבראוקי, אז סתם דמויות מוכרות.
נראלי שגם וגם.סתם דמויות תלת ממדיות שיכולות להוות דמות מותג, לא דמויות שקיימות כבר
ככה אני הבנתי(:
מה הכוונה???סתם דמויות תלת ממדיות שיכולות להוות דמות מותג, לא דמויות שקיימות כבר
ככה אני הבנתי(:
הפוך, דמויות שיכולות להיות כמו במבה, אבל לא במבה, אלא דמויות מומצאותמה הכוונה???
כמו הבובה במבה???
מה פחות? הדמויות המוכרות או הלא?פחות מאתגר ומעניין...
לא?
יכול להיות, אבל לא נראה לי שיש הרבה דמותג עם כיפה : )נראלי שגם וגם.
לי ברור שצריך להמציא.וואו, נראה שכל אחד הבין משהו אחר,
נחכה למנהל האתגר שיסביר לנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: