תתקשרו למקום שבו קניתם.נשברה לי דלת התנור לתנור בילד אין של אלקטרולוקס.
איכן ניתן לרכוש חדשה?צפה בקובץ המצורף 1371738
זו חנות עודפים ומוכר מה שמזדמן לו.תתקשרו למקום שבו קניתם.
אז תצרו קשר עם חנות למוצרי חשמל שיש בה מוכרים נחמדים שיתנו לכם את האינפורמציה אפילו שלא קניתם שם.זו חנות עודפים ומוכר מה שמזדמן לו.
אם זה יהיה לי מתאים אני ישמח לקנותאני רוצה למכור תנור כזה יד 2 בשימוש שנה ב- 350 ש"ח.
ניסית בשי עוגן? ככל הידוע לי יש להם חלפים למלא סוגים של תנורים.@צ האם מצאת איפה אפשר לקנות דלת, או חלקים של דלת לתנור אלקטרולוקס???
@ROOOT זה עדיין רלוונטי?אני רוצה למכור תנור כזה יד 2 בשימוש שנה ב- 350 ש"ח.
יש לך אולי חלקים של התנור?לא מצאתי, אלא אצל החברה המיבאת, מחיר הדלת לאחר הנחה+ ביקור טכנאי עלה מחצית ממחיר תנור חדש.
קניתי חדש
בטעות מחקתי את ההודעה הפרטית, אז אין לי אפשרות לחזור למייל.@ROOOT זה עדיין רלוונטי?
שלחתי שובבטעות מחקתי את ההודעה הפרטית, אז אין לי אפשרות לחזור למייל.
זה הדגם- EOH6425
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: