יש לקחת מידות חלל הפתח להוריד 1 ס"מ, ההתקנה נעשית עם קצף.שלום,
אני רוצה להוסיף דלת עץ פנימית בממד, מישהו יודע מה המידות הסטנדרטיות של דלתות כאלו, יש מצב לקנות כזו דלת ביד 2 ולהתקין לבד? אני פשוט רוצה להוזיל עלויות כמה שניתן אשמח לכל מידע בנושא
זה אומר שלא ניתן להתקין לבד, חייבים איש מקצוע? ועוד שאלה במשקוף יש מדרגה למדוד בתוך המדרגה בחלק הקטן יותר או בחוץ בחלק הגדול יותריש לקחת מידות חלל הפתח להוריד 1 ס"מ, ההתקנה נעשית עם קצף.
אפשר לבד. צריך "פלס" וקצת חוש ביצועי.זה אומר שלא ניתן להתקין לבד, חייבים איש מקצוע? ועוד שאלה במשקוף יש מדרגה למדוד בתוך המדרגה בחלק הקטן יותר או בחוץ בחלק הגדול יותר
לא הבנתי בדיוק מה הכוונה מתחילה, יש מסגרת של המשקוף ואז מדרגה פנימה של 2 סנטימטר ופתחאפשר לבד. צריך "פלס" וקצת חוש ביצועי.
היכן "מתחילה" המדרגה?
איפה שהמשקוף יעמוד "שם" מודדים גובה.לא הבנתי בדיוק מה הכוונה מתחילה, יש מסגרת של המשקוף ואז מדרגה פנימה של 2 סנטימטר ופתח
יש כבר דלת עץ? ובכן מה השאלה?כנראה שלא הסברתי מספיק טוב, ברור שהדלת מותקנת בחלק הפנימי בחלק החיצוני מותקנת דלת הממד, מדרגה אני מתכוונת לא על הריצפה אלא המשקוף הנה תמונה של דבר כזה
צפה בקובץ המצורף 863119
זה רק דוגמה, אין לי דלת עץ,יש כבר דלת עץ? ובכן מה השאלה?
כנראה שלא הסברתי מספיק טוב, ברור שהדלת מותקנת בחלק הפנימי בחלק החיצוני מותקנת דלת הממד, מדרגה אני מתכוונת לא על הריצפה אלא המשקוף הנה תמונה של דבר כזה
לפי התמונה את מתכוונת להתקין דלת ללא משקוף נוסף.
אם כך כל העצות לגבי הורדה משטח החלל אינם נכונות זה צריך להיות מדיוק
יכול להיות שכזה דבר צריך מתקין מקצועי יותר
אני מחפשת פיתרון, אם מישהו מכיר שניתן לעשות עצמאית אם יש ידיים טובותלפי התמונה את מתכוונת להתקין דלת ללא משקוף נוסף.
אם כך כל העצות לגבי הורדה משטח החלל אינם נכונות זה צריך להיות מדיוק
יכול להיות שכזה דבר צריך מתקין מקצועי יותר
כן יש במשקוף מקום להתקנת הדלת, לכן חשבתי שיהיה פשוט להתקין דלת עץ כי המשקוף כבר קיים, ידוע לי גם שיש גדלים קבועים לדלת ממד, אולי מישהו יודע מה הגודל של הדלת אם דלת הממד עצמה היא ברוחב 85כיום לרוב המשקופים יש כבר הכנה להתקנת דלת עץ.
ומתקינים רק כנף ללא משקוף נוסף.
משקוף נוסף לרוב יהפוך את הכניסה למידי צרה
מדובר בדירה חדשה מהשנה האחרונה, זה אומר שההתקנה תהיה פשוטה יותר או לא קשור והאם את ממליצה על דלת מיד 2, יש סיכוי?לפעמים זו התקנה פשוטה ביותר ברמה של הברגת הצירים
אך לעיתים זה מורכב יותר
כבר קרה לי שעבד מתקין זמן ארוך והיה צריך להרחיב את החורים המוכנים במשקוף הפלדה
ואכן- מתקינים כנף בלבד ללא משקוף, יש לכך הכנה ברוב דלתות הממ"ד, במיוחד אלו מהשנים האחרונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: