אם את מתעניינת על סין אז אין לי תשובה.אף אחד?
מצאתי משהו ב2500 ש"ח למטראם את מתעניינת על סין אז אין לי תשובה.
לגבי דלת כזאת בארץ, התקשרתי לחברה שראיתי שהם עושים בדיוק כאלה, וביררתי אם הם עושים לבתים פרטיים.
הם אמרו לי שכן, אבל ברגע שאנשים שומעים את המחיר יורדים מזה.
שאלתי אותו כמה יעלה לי לגודל של 3 מטר, התשובה שקיבלתי באמת הוריד אותי מזה. 20,000 ש"ח...
רוצה לברר אצל נגר פרטי. צריכה רק למצוא אחד שמתמחה בזה.
רק בלי מסילה!הבעיה שזה עם מסילה ברצפה ולא נשמע לי נורמלי ל ספונג'ה ולנראות הכללית
נכון מאודרק בלי מסילה!
צריכה גם אפשרות לפתוח שולחן גדול, להזיז רהיטים במקרה הצורך... מסילה לא ילך
מישהו מכיר דלתות כאלו זולות?סליחה על ההקפצה
אבל ראיתי דלתות מתקפלות (לא מחיצות), פתרון לחללים קטנים במיוחד, אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם הדלתות הספציפיות או לפחות עם החברות האלה
מצרפת קישורים
דלתות מתקפלות - דלתות פולידור, תחשבו פתוח Polydoor
חברת דלתות פולידור מתמחה ביבוא ומכירה של דלתות מתקפלות, לקבלת מידע נוסף וצפייה בסוגי הדלתות שלנו היכנסו לאתר שלנו עוד היום והתרשמו.www.polydoor.co.ilדלת מתקפלת - דלת פנים המחולקת לשני חלקים 1/3 ו-2/3 - דלתות גאש
דלת מתקפלת מיועדת לחדרים עם פתחי מעבר צר כגון חדרי ארונות, חדרי רחצה ודירות בבניה ישנה. יש להכין פתח ברוחב 70/80/90 ס"מ וגובה 207 ס"מ.www.gaash1.co.il
נראה לי שראיתי את הדברים האלה אצל דלתות אלדור בהר טובמישהו מכיר דלתות כאלו זולות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: