עיצוב דלתות מתקפלות

byy

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח להמלצה מהתקופה האחרונה על חנות/מתקין של דלתות מתקפלות(אקורדיון) בירושלים.
שם ,כתובת ,ממה היתם מרוצים ,ממה לא.
תודה מראש.

byy

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אף אחד/אחת לא התקין דלת כזו? :confused:

משבצת 2

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני מתעניינת גם כן על מחיצה כזו.
שאלתי את הרובוט בGPT והוא המליץ לי על כמה סוגים
אבל אשמח לשמוע מנסיון כמה מהם רלוונטים ומה מומלץ, וגם מה סדר הגודל של המחירים.
זה מה שהוא ענה לי:

בשמחה! מחיצות הן פתרון מצוין לחלוקה גמישה בין הסלון לחדר השינה הקטן. הנה כמה אפשרויות מומלצות שיוכלו להתאים לצרכים שלך:

1. דלתות הזזה (Pocket Doors או Sliding Doors):​

• דלתות הזזה מעץ או זכוכית חלבית: מתאימות ליצירת חיץ אקוסטי טוב ולשמירה על פרטיות. אם תבחרי בזכוכית חלבית, היא תאפשר חדירת אור טבעי מצד הסלון לחדר השינה, אבל תישמר תחושת הפרטיות.
  • דלתות נגררות לתוך כיס בקיר: פתרון חסכוני במקום, בו הדלת נעלמת לתוך הקיר כשהיא פתוחה. זהו פתרון מצוין אם את מעוניינת לפתוח את החלל באופן מלא ולנצל כל סנטימטר.

2. מחיצות אקורדיון:​

• מחיצות אקורדיון מתקפלות: מחיצות אלו מתקפלות בצד אחד כשהן פתוחות ואינן תופסות הרבה מקום. הן יכולות להיות עשויות מחומרים כמו עץ, בד אקוסטי, או פלסטיק.
  • יתרון: פתרון גמיש ואינו דורש התקנה מסובכת. ניתן להזיז ולפתוח את המחיצה בקלות, וזו גם אופציה חסכונית יחסית.

3. קירות חצי-קבועים עם זכוכית ומסגרת אלומיניום:​

• קיר זכוכית עם מסגרת מתכת או אלומיניום: מחיצה כזו מאפשרת הפרדה תוך שמירה על מראה פתוח ואוורירי. אפשר לשלב בו זכוכית חלבית או מחוסמת לפרטיות.
  • שימושים נוספים: אפשר גם להוסיף וילון על מחיצה זו, כדי לכסות אותה לחלוטין במידת הצורך וליצור פרטיות מוחלטת.

4. מחיצות מודולריות ניידות:​

• מחיצות עצמאיות על גלגלים: קיימות מחיצות מודולריות המותקנות על גלגלים, וניתן להזיז אותן ממקום למקום לפי הצורך. הן מעולות אם יש רצון בשינוי תדיר של החלוקה, ומאפשרות לך לקבוע את גבולות החדרים בגמישות.
  • חומרים: זמינות מעץ, בד, מתכת או פלסטיק. אם את מעוניינת באווירה חמימה, מחיצות עץ או בד אקוסטי יכולות להשתלב היטב.

5. וילונות כבדים או פרגודים מתקפלים:​

• וילון כבד: וילון אטום ורחב יכול להוות פתרון זול ופשוט לחלוקה זמנית, במיוחד אם את מעוניינת לשמור על מראה פתוח.
  • פרגודים: פרגוד מתקפל יכול לספק תחושת הפרדה ולשמש גם כפריט עיצובי. ישנן גרסאות מעץ או במבוק שניתן לקפל ולהזיז בקלות.

המלצות לבחירת מחיצה:​

• אסתטיקה ותחושה: בחרי מחיצה שתשתלב עם עיצוב הסלון והחדר.
  • בידוד רעשים: אם הפרטיות חשובה, דאגי למחיצה אקוסטית יותר.
  • עמידות וגמישות: אם זהו פתרון לטווח ארוך, מחיצה קבועה או דלתות הזזה עשויות להיות הבחירה הטובה ביותר.
אם תרצי עוד פרטים על אחד הסוגים או ייעוץ נוסף בהתאמת המחיצה לחלל הספציפי, אני כאן לעזור!

עבד ד'

משתמש חדש
@משבצת 2
מחיצת אקורדיון, מי מנוסה ולא יקר במיוחד,
או שאלה יותר ממוקדת כמה שוה להשקיע במישהו יקר, האם זה אכן יחזיק יותר זמן מעמד?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  40  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה