אפילו למרפאת אחיות שווה לגשת, גם שם עושים בדיקה בסטיקלמה לא לגשת למוקד לילה? שם עושים בדיקות בסטיק וזה נותן תמונה מסויימת.
אני גם הייתי מתחילה.מה נתן? צפורל?
אם כ"כ כואב לה וזה בזמנים מסויימים הייתי מתחילה.
אני חוששת שהוא אמר לא להתחיל אנטיביוטיקה עד לאחר ביצוע הבדיקה. ולא התוצאות.הרופא אמר לא להתחיל עם האנטיביוטיקה עד לאחר תוצאות הבדיקה (מחר בצהריים במקרה הטוב...)
הוא אמר שיקבל את התוצאות של הבדיקה בצהריים ואז יעדכן אותי אם להתחיל עם אנטיביוטיקה...אני חוששת שהוא אמר לא להתחיל אנטיביוטיקה עד לאחר ביצוע הבדיקה. ולא התוצאות.
כי התוצאות המידיות לא ישנו, רק התרבית, ואת התרבית חשוב לתת בלי השפעה של אנטיביוטיקה.
נתן CEFOVITמה נתן? צפורל?
אם כ"כ כואב לה וזה בזמנים מסויימים הייתי מתחילה.
החמוציות וכד' רק טבעי ללא סוכר-מקל ומזרז החלמה אבל לא במקום טיפול...
אמבטיות יכולות להקל
פטרוזילה וכד' מאד מזרז תנסי להוסיף לחביתה קציצה שתאהב..
מתי נתת את הבדיקה?הוא אמר שיקבל את התוצאות של הבדיקה בצהריים ואז יעדכן אותי אם להתחיל עם אנטיביוטיקה...
הביא CEFOVIT
תתקשרי למוקד אחיות- יפנו אותך למקום שאפשר לתת כעת את הבדיקה ותתחילי אנטיביוטיקה. חבל שתסבול סתם.נתן CEFOVIT
כואב לה מאד, יש לה גם קצת דם בשתן...
באמת קילחתי אותה מקודם וזה קצת הקל עליה. השאלה אם אתחיל עכשיו עם אנטיביוטיקה התרבית מחר לא תהיה אמיתית...
עוד לא נתתי.מתי נתת את הבדיקה?
תודה. אתקשרתתקשרי למוקד אחיות- יפנו אותך למקום שאפשר לתת כעת את הבדיקה ותתחילי אנטיביוטיקה. חבל שתסבול סתם.
תבקשי מחדר אחיות מה שצריך והדרכה מהרופאה איך לקחת ת'בדיקהנתן CEFOVIT
כואב לה מאד, יש לה גם קצת דם בשתן...
באמת קילחתי אותה מקודם וזה קצת הקל עליה. השאלה אם אתחיל עכשיו עם אנטיביוטיקה התרבית מחר לא תהיה אמיתית...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: