770 בשערי העיר בבית שמש לא מתאים יותר לגילאים האלו?אני לא זוכרת אם יש מכוניות מתנגשות אבל יש מתקנים מתאימים
להגיד שזה שווה את הכסף והמאמץ? לא יודעת.
בעיני זה מקום עם הכי פחות פריצות
אני יודעת שאחיינים שלי (בחורי ישיבות מאוד שמורים) נוסעים לשם.
לא מכירה770 בשערי העיר בבית שמש לא מתאים יותר לגילאים האלו?
שווה את המחיר? (בהנחה שג'ימבורי רגיל עולה 30)בדי סיטי יש ג'ימבורי מאוד יפה. עם מכוניות ממונעות ומשחקי מחשב. (פתוח מ16:00)
מג'יק קאס הכניסה יקרה ולא יודע אם לילדים בגיל הזה שווה את המחיר.דף הבית
ההנאה שלכם מובטחת! בואו לקפוץ בירושלים! Djump הוא הפתרון המושלם עבור הילדים וההורים, במתחם מרהיב של 3000 מטר , מקורה וממוזג, הילדים שלכם יבלו שעות ארוכות בהנאה ממגוון הפעילויות, ג'מבורי ענק, קירות טיפוס, מתחם טרמפולינות, דוכני המזון, משחקי הארקייד ועוד. ובנוסף שמירת הילדים בזמן שאתם …djump.co.il
770 מתאים. אבל אין המון מתקנים, מצד שני משלמים לפי מתקן. אז אולי יכול לצאת יותר זול לילדים בני 7-8. (15 ש"ח למתקן, ויש תוספת על כמות כסף שמטעינים)
קצת מצחיק לשאול על ירכא מול הדברים האלה, כי זה תלוי איפה נמצאים. אם נמצאים באזור ירושלים אז ירכא לא רלוונטי. (נסיעהשל שעתיים וחצי לכל כיוון בשביל ירכא?)
הייתי שם עם ילדים בני 7 4 3 ו1 . רק כי הבטחנו להם. לדעתי, המחיר יקר מדי. במיוחד שהייתי צריך לשלם גם עבור בת שנה, שלא היה לה מה לעשות שם. לא ממלא יותר שעות מג'ימבורי רגיל.שווה את המחיר? (בהנחה שג'ימבורי רגיל עולה 30)
ימלא כמה שעות לבני 2.5 עד 9?
והאם המתחם של הטרמפולינות יגרה כ"כ את מי שפחות מ-6 ולא יכול להיכנס?
תודההייתי שם עם ילדים בני 7 4 3 ו1 . רק כי הבטחנו להם. לדעתי, המחיר יקר מדי. במיוחד שהייתי צריך לשלם גם עבור בת שנה, שלא היה לה מה לעשות שם. לא ממלא יותר שעות מג'ימבורי רגיל.
יש שם גם מתקנים חשמליים, אבל זה בתוספת תשלום.
מסכים שזה ג'ימבורי משודרג יותר, אבל לא בשביל לשלם כפול.
לטרמפולינות לא ניגשתי רק אשתי עם הגדולה, כך שלא יודע איך זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: