דרוש מידע די לעכברים בבני ברק

מצב
הנושא נעול.

matanel mor

משתמש צעיר
מצורף קישור
מה אפשר לעשות בנושא
מה עם העיריה שלנו!!!!

שרה...

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
ראש העיר טוען שהעיר נקייה......
בחירות רשומות מראש מכאן מתחילה הבעיה כל ראש עיר בבני ברק בטוח על הכסא שלו
למה שיעבוד??
מצורף קישור
מה אפשר לעשות בנושא
מה עם העיריה שלנו!!!!

שמעון963852741

משתמש פעיל
סליחה מראש אבל הסתובבתי לפני כמה ימים, בבני ברק והטינופת שם לא ראיתי בשום מקום בארץ, חוץ מהחילול ה' שיש בזה, נראה לי שאם לא היו עכברים זה היה פלא.
אני לא יודע מי אשם, (הלכתי ברחוב רבי עקיבא, מרגיש כאילו שמדובר באתר בניה, מרצפות שבורות בורות, מזגנים נוזלים, כאילו מדובר בעיריה עניה, ולא באחת העיריות עם אזור תעסוקה מהמובילים בארץ)
אבל נראה לי שיש בזה הרבה עניין של תרבות (למען ה' שמישהו יסביר לי איך בן אדם מעלה בדעתו בכלל להפנות את המים מהמזגן, על ראשים של אנשים שעוברים ברחוב)
אז בואו לפני שנאשים את כולם בואו נשנה קצת את התפיסה שמחוץ לבית שלי לא אכפת לי ולא מעניין אותי.

שרה...

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני אישית לא גרה בבני ברק אבל כל פעם שאני באה אני מתחלחלת
אני לא חושבת שלרוב האנשים לא אכפת אלא שפשוט התרגלו לחיות בקסבה ואז פח אחד שבור נוסף לא יועיל ולא יזיק..
בואו-
תכלס המצב הזה כבר שנים !!!! וזה פשוט בושה שעיר של סופרים וחכמים נראית ככה, תראו לי עיר חילונית אחת שנראית ככה.
בואו לערים חרדיות אחרות כמו אלעד, ביתר ותראו כמה הראש עיר והחברת נקיון עובדת הכל נוצץ!!! ואלו הם ערים לא עשירות בכלל....
הסיפור הנוראי עכשיו זה העכבריידא!!! גועל נפש!!!! משפחות על משפחות "ויפרו וישרצו מאד מאד!!!
הכל לא קרה מהרכבת? כי הרי לכלוך כבר יש שנים...

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
אני אישית לא גרה בבני ברק אבל כל פעם שאני באה אני מתחלחלת
אני לא חושבת שלרוב האנשים לא אכפת אלא שפשוט התרגלו לחיות בקסבה ואז פח אחד שבור נוסף לא יועיל ולא יזיק..
בואו-
תכלס המצב הזה כבר שנים !!!! וזה פשוט בושה שעיר של סופרים וחכמים נראית ככה, תראו לי עיר חילונית אחת שנראית ככה.
בואו לערים חרדיות אחרות כמו אלעד, ביתר ותראו כמה הראש עיר והחברת נקיון עובדת הכל נוצץ!!! ואלו הם ערים לא עשירות בכלל....
הסיפור הנוראי עכשיו זה העכבריידא!!! גועל נפש!!!! משפחות על משפחות "ויפרו וישרצו מאד מאד!!!
הכל לא קרה מהרכבת? כי הרי לכלוך כבר יש שנים...

קבצים מצורפים

• 1686655410669.png
    1686655410669.png
    KB 122.4 · צפיות: 57

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
האמת זה נורא מעצבן שכך העיר ניראת, יש לי פרשנות משלי לעכברים,
הגענו לגור בבני ברק לפני 9 שני שהחלו בעבודות של תוואי הרכבת, גרנו על הטוואי וחגיגה של עכברים , כמה שפננו לעיריה לא עזר,
לא טיפלו בזה 9 שנים זה הרבה זמן בשביל עכברים , הם התפשטו לכל העיר....לא טיפלתם תאכלו אותה בכל העיר

שרה...

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הגענו לגור בבני ברק לפני 9 שני שהחלו בעבודות של טוואי הרכבת, גרנו על הטוואי וחגיגה של עכברים , כמה שפננו לעיריה לא עזר,
לא טיפלו ב"ה 9 שני זה הרבה העכברים התפשטו לכל העיר....לא טיפלתם תאכלו אותה בכל העיר
בדיוק זאת דעתי לדעתי הכל מהרכבת
נכון שעכברים נוצרים מלכלוך וכמובן שמפחים ואתרי בניה מיני....!!
אבל עיקר העיקרים זה חפירות בבטן האדמה שפשוט מעלים את העיר התחתית אלינו..

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
בדיוק זאת דעתי לדעתי הכל מהרכבת
נכון שעכברים נוצרים מלכלוך וכמובן שמפחים ואתרי בניה מיני....!!
אבל עיקר העיקרים זה חפירות בבטן האדמה שפשוט מעלים את העיר התחתית אלינו..
אבל היה אפשר לטפל ולמנוע התפשטות,
כל הרחובות שמעבר לרחוב זבוטינסקי סובלות מהזנחה כושלת, לא זוכרת מתי לאחרונה ראיתי מנקה, שלא נדבר על צוות גינון,
חברת נטע טיפחה מאוד את האיזור של תחילת זבוטינסקי בצמחיה ובניה יפה אך בואו היום זה נראה יער- הזנחה וחוסר רצון לטפל

המעוצב

משתמש צעיר
הגענו לגור בבני ברק לפני 9 שני שהחלו בעבודות של טוואי הרכבת, גרנו על הטוואי וחגיגה של עכברים , כמה שפננו לעיריה לא עזר,
לא טיפלו בזה 9 שנים זה הרבה זמן בשביל עכברים , הם התפשטו לכל העיר....לא טיפלתם תאכלו אותה בכל העיר
בעית הפחים בעיר היא כזאת
שמשום מה העיריה הפילה את עלות הפחים על ועדי הבתים . ולא העיריה מה שקורה שכשפח נהרס מהמשאית אשפה מי שחייב לקנות חדש זה הבנין .
ולכן הפחים נראים קרועים וכמובן פתוחים . מה שמזמין את העכברושים . וכו' וכו'.

הפתרון ידוע אבל את מי זה מעינין אנחנו עדיין מחכים לקמפיין והפעולה של העיריה .

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
א. כל אשכול כזה שנפתח לאחרונה נסגר, שימו לב
ב. הכול מתחיל בהנהגה מלמעלה
ברגע שכל אחד עושה מה שהוא רוצה, מרחיב לכל כיוון, ללא אישורים
אין הקפדה, אין ביקורת, אין אכיפה, הכול שוחד ותשלומים
אז העיר נראית בהתאם, כמו עזה
מזבלה
מזבלה עירונית

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
די למזגנים המטפטפים די לפסולת בניה בחצרות
המכנה המשותף לכולם - האחריות נמצאת בידיים של התושבים שיוצרים בעצמם את המפגעים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה