אם המחשב ללא מערכת הפעלה אז איפה הוא לא מופיע?המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, ובגלל שהדיסק הקשיח לא מזוהה אי אפשר להתקין.
מה אפשר לעשות?
בביוס רשום כך:אם המחשב ללא מערכת הפעלה אז איפה הוא לא מופיע?
אחרי שיחה עם התמיכה של לנובו, הנחו אותי לשנות הגדרה מסויימת בביוס שמערכת ההפעלה תוכל לזהות דיסק SSD יחידי. זאת אומרת (לפי מה שאני מבין) שכברירת מחדל הם יוצאים מנקודת הנחה שיותקנו כמה דסקי SSD, לכן כשיש דיסק SSD יחיד צריך לשנות את ההגדרה.
בהתקנה לחצתי על 'טען דרייברים' אבל לא ידעתי מאיזה מקור לקחת אותם.צריך לטעון דרייבר VMD RST של אינטל בהתקנה ואז הוא יזוהה
בהתקנה לחצתי על 'טען דרייברים' אבל לא ידעתי מאיזה מקור לקחת אותם.
תודה, אני אדע לפעם הבאה. (למרות שזה מרגיש לי קצת מיושן ב2021 להוריד דרייבר בשביל שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק קשיח...)מורידים מגוגל
שמים בדיסק או קי
תודה, אני אדע לפעם הבאה. (למרות שזה מרגיש לי קצת מיושן ב2021 להוריד דרייבר בשביל שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק קשיח...)
צודקכדאי לעשות התקנות אצל איש שזה מקצועו ככה חוסכים זמן יקר
ומקבלים הכל מושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: