שיתוף דיוקנים לאחיינים מושלמים

אלישבע וולף

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
20190919_161215.jpg
20200922_201504.jpg
IMG_5042.jpg

קבצים מצורפים

• tamar.elisheva.pdf
    KB 651.7 · צפיות: 281

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
וואו ממש מדהים המרקם של העור והדיוק שלך...

איזה כיף לנו על האחיינים שלך הרווחנו גם ;)

הכי אהבתי שנתת אותה תשומת לב לבגדים ולשיער כמו לפנים.. אני בדרכ מרנדרת את הפנים (לא ככ יפה כמוך) וכשמגיעה לשאר החלקים מתעייפת :)

השיער יצא ממש מדהים

הפלסטר פשוט גורם לזה לא להיות עוד פורטרייט אלא תמונה שיזכרו,

נו זוכרת? הילד ההוא עם הפלסטר.. זה מה שהולכים להגיד כאן עוד כמה חודשים

אלישבע וולף

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
וואו ממש מדהים המרקם של העור והדיוק שלך...

איזה כיף לנו על האחיינים שלך הרווחנו גם ;)

הכי אהבתי שנתת אותה תשומת לב לבגדים ולשיער כמו לפנים.. אני בדרכ מרנדרת את הפנים (לא ככ יפה כמוך) וכשמגיעה לשאר החלקים מתעייפת :)

השיער יצא ממש מדהים

הפלסטר פשוט גורם לזה לא להיות עוד פורטרייט אלא תמונה שיזכרו,

נו זוכרת? הילד ההוא עם הפלסטר.. זה מה שהולכים להגיד כאן עוד כמה חודשים
חח תודה!פעם ראשונה (בערך)שאני מקבלת מחמאה על הפלסטר;)כי הרב העירו לי על זה אני דווקה חושבת שזה מוסיף לו חן ומראה שובב...

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חח תודה!פעם ראשונה (בערך)שאני מקבלת מחמאה על הפלסטר;)כי הרב העירו לי על זה אני דווקה חושבת שזה מוסיף לו חן ומראה שובב...

פעם התווכחתי אני ובת דודה שלי @InbarOchert האם הגיוני לצייר מרקם עור מושלם (היא המוכשרת, לא אני)
ואז 'להרוס' אותו עם נקודות חן ונמשים וטקסטורה.. אז התשובה היא בהחלט כן, כי זה פשוט נראה יןתר אוטנתי ויותר חי..

וכן צריך הרבה תעוזה לצייר פלסטר כשהציור ידני ולא ממוחשב כי אי אפשר לשמור 2 גרסאות אחת אותנטית ואחת קונבנציונלית לאניני טעם..

אז זה מעולה שאת מעיזה כי מי שלא מעז לא מתקדם ולמוח שלנו קשה לזכור רק מה שמושלם. 'מושלם' יש בלי סוף אבל חידוש מקורי יש מעט.. ולי אישית זה נתן השראה לכל מיני סיפורים לילדים עם פלסטר. גם הפורטרייט השני עם הבובה יהיה לי קל לזכור כי מלבד האחיינית המקסימה והמושלמת יצרת עוד קונוטציה נהדרת. בהצלחה רבה לך

אלישבע וולף

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
פעם התווכחתי אני ובת דודה שלי @InbarOchert האם הגיוני לצייר מרקם עור מושלם (היא המוכשרת, לא אני)
ואז 'להרוס' אותו עם נקודות חן ונמשים וטקסטורה.. אז התשובה היא בהחלט כן, כי זה פשוט נראה יןתר אוטנתי ויותר חי..

וכן צריך הרבה תעוזה לצייר פלסטר כשהציור ידני ולא ממוחשב כי אי אפשר לשמור 2 גרסאות אחת אותנטית ואחת קונבנציונלית לאניני טעם..

אז זה מעולה שאת מעיזה כי מי שלא מעז לא מתקדם ולמוח שלנו קשה לזכור רק מה שמושלם. 'מושלם' יש בלי סוף אבל חידוש מקורי יש מעט.. ולי אישית זה נתן השראה לכל מיני סיפורים לילדים עם פלסטר. גם הפורטרייט השני עם הבובה יהיה לי קל לזכור כי מלבד האחיינית המקסימה והמושלמת יצרת עוד קונוטציה נהדרת. בהצלחה רבה לך
חחח מענין באמת ובקשר לבהצלחה ;) :rolleyes:יש לך רעיון איך להשתמש בכשרון:( אני ממש לאט בקטע של דיגיטלי...

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים

ודאי שיש לי רעיון אבל אני ירקרוקת כנל (חדשה. את מתכוונת בתחום עסקי או בתחום התוכנות עצמן שלפעמים רבות איתנו ואנחנו איתן?)

אני חושבת שמה שאת מציירת בעיפרון את תוכלי דיי בקלות לבצע גם בדיגיטל ובהמשך זה יעקוף תעיפרון (אם יש בכלל אפשרות כזו כי הוא ככ יפה) כי בדיגיטלי יש אפשרויות עד אין סוף אבל צריך להתרגל לתוכנה.

אם תגידי לי (אפשר בפרטי כדי לא לסטות מנושא השרשור הנפלא) מה התוכנה או מה קשה לך (כי זה נראה שהכל מושלם אצלך גם הפלסטר, אז שליטה גבוהה יש) אוכל להגיד לך מה היה לי קשה בתוכנה ואיזה הגדרות/פעולות עזרו לי להגיע למרקמים הרצויים ומה ההקבלה שלהם בתוכנות אחרות. באמת שכשרון נבחן בעיקר בידני כשאין ctrl z ואין שכבות וצריך להיות הרבה יותר מתוכנן ומדוייק ואם את זה את מצליחה בענק ----- הדיגיטלי יהיה קטן עליך

אלישבע וולף

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
ודאי שיש לי רעיון אבל אני ירקרוקת כנל (חדשה. את מתכוונת בתחום עסקי או בתחום התוכנות עצמן שלפעמים רבות איתנו ואנחנו איתן?)

אני חושבת שמה שאת מציירת בעיפרון את תוכלי דיי בקלות לבצע גם בדיגיטל ובהמשך זה יעקוף תעיפרון (אם יש בכלל אפשרות כזו כי הוא ככ יפה) כי בדיגיטלי יש אפשרויות עד אין סוף אבל צריך להתרגל לתוכנה.

אם תגידי לי (אפשר בפרטי כדי לא לסטות מנושא השרשור הנפלא) מה התוכנה או מה קשה לך (כי זה נראה שהכל מושלם אצלך גם הפלסטר, אז שליטה גבוהה יש) אוכל להגיד לך מה היה לי קשה בתוכנה ואיזה הגדרות/פעולות עזרו לי להגיע למרקמים הרצויים ומה ההקבלה שלהם בתוכנות אחרות. באמת שכשרון נבחן בעיקר בידני כשאין ctrl z ואין שכבות וצריך להיות הרבה יותר מתוכנן ומדוייק ואם את זה את מצליחה בענק ----- הדיגיטלי יהיה קטן עליך
כן תאמת אף פעם לא ניסיתי בדיגיטל... אני צריכה הרגשה של חומר ביד :eek:אבל אני ינסה בהזדמנות... איזה תכנה מומלצת?

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כן תאמת אף פעם לא ניסיתי בדיגיטל... אני צריכה הרגשה של חומר ביד :eek:אבל אני ינסה בהזדמנות... איזה תכנה מומלצת?

אם אין לך פוטושופ או מנגה (קליפ פיינט סטודיו) או אילוסטרייטור אז אני ממליצה בחום על תוכנה חינמית מבוססת ראסטר (כמו פוטושופ עם מעט יכולות וקטוריות) שקוראים לה krita. מלבד ציור אפשר לעשות בה גם אנימציה ויש לה מגוון מברשות מאד נוחות. צריך להתקין ffmeg אם את רוצה לייצא ממנה אנימציות, זה גם רכיב בחינם פשוט צריך להוריד ולהתקין גם.

אפשר להתחיל עם עכבר במידה ואין עדיין לוח דיגיטלי (וחבל אם אין כי מגיע לידיים שלך תציוד הזה שיוכלו להוציא מקסימום . הלחץ עט חשוב לרישומים אז אם אין עדיין ציוד לאיור דיגיטלי יש בלינקיה האגדית הסברים על לוחות ) רק כדי להכיר תתוכנה.

הנה קישור להורדת התוכנה https://krita.org/en/

היא בעיני יותר נוחה מפוטושופ וקליפ לציור ויותר נוחה מאנימייט להנפשה (לא חייבים להנפיש זה סתם אופציה נחמדה). כי היא מבוססת על פוטושופ אבל הרבה יותר קלה והכלים שמיועדים בה לציןר יותר נגישים בהגדרות הדיפולט הרגילות בלי שתצטרכי לבצע סדרה של פעולות מסובכות כדי לבצע מטלה אחת. ממליצה בחום. היא בחינם לגמריי. תנסי לראות קודם איך את שומרת קובץ ואיך את מייצאת ציור, תתנסי טיפה בסרגל כלים, יש גם שכבות שילוב כמו בפוטושפ. אם את מסתבכת במשהו אשמח לעזור. ואחרכ ממליצה להסתכל במדריכים כאן איך עובדים בשכבות.. ומחכה לתוצאות! זה טיפה מסורבל בהתחלה אבל היכולות הדיגיטליות באמת אינסופיות. שווה לנסות.

palm

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי

נמש =)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני ממש אהבתי שהוספת את הפלסטר
מה רע בקצת גיוון?
זה הופך את הציור למעניין יותר

תפארת סילברברג

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה