דיונים על רעיונות מוזיקליים

מנחם ומנדעל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כאן נדון על רעיונות לפרוייקטים למוזיקה היהודית חסידית...
נפתח עם מה דעתכם לכנס מלחינים טובים ממש דוגמת שמואל יפת איצי וולדנר לצד אולי אלי קליין איצי ברי ובנצי שטיין (מה'אבא' החדש של פריד והיל) ויואלי דיקמן ולהכין משהו כמו 15 לחנים (לחלק את זה לבין כל המלחינים) ופשוט להוציא אלבום שלם של דואטים עם שירים ממש טובים...
אפשר נגיד מרדכי בן דוד & אברהם פריד
מיילך קאהן & ישי ריבו
ואולי יש גם לכם רעיונות...
מישהו יכול להרים את הפרוייקט הזה

מלך הסאונד

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
כאן נדון על רעיונות לפרוייקטים למוזיקה היהודית חסידית...
נפתח עם מה דעתכם לכנס מלחינים טובים ממש דוגמת שמואל יפת איצי וולדנר לצד אולי אלי קליין איצי ברי ובנצי שטיין (מה'אבא' החדש של פריד והיל) ויואלי דיקמן ולהכין משהו כמו 15 לחנים (לחלק את זה לבין כל המלחינים) ופשוט להוציא אלבום שלם של דואטים עם שירים ממש טובים...
אפשר נגיד מרדכי בן דוד & אברהם פריד
מיילך קאהן & ישי ריבו
ואולי יש גם לכם רעיונות...
מישהו יכול להרים את הפרוייקט הזה
מחילה שאני מוריד אבל לא נראה לי שזה ילך צריך להתחיל יותר למטה ולא ישר לעלות למעלה . תקן אותי אם אני טועה

יוני א

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אין בעיה כמה אתה משלם
זה יעלה י-ם כסף כי הם לא יעבדו לך חינם ואם אתה רוצה קח לך מישהו שיעשה את זה אגב יש כאלה שעשו סוג של כזה דבר כמו רכניץ שלאגר ועוד כמה וכמובן שהם משקיעים כסף זה לא יהיה לך חינם

מלך הסאונד

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אין בעיה כמה אתה משלם
זה יעלה י-ם כסף כי הם לא יעבדו לך חינם ואם אתה רוצה קח לך מישהו שיעשה את זה אגב יש כאלה שעשו סוג של כזה דבר כמו רכניץ שלאגר ועוד כמה וכמובן שהם משקיעים כסף זה לא יהיה לך חינם
ולא רק. צריך מישהו כמו רכניץ ,ולא מנחם ומנדעל.

נערך לאחרונה ב:

your mosic pro

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
למה ללכת רחוק.
כאן בפורום ישנם מספר מלחינים
שיש באמתחתם מספר שירים
ומסתובבים כאן כמה אנשי סאונד
וכמה נגנים מוכשרים
ובעלי אולפנים מקצועיים וכו' וכו'
והמחנה המשותף בין כולם שמנסים נואשות להכנס בשוק
אפשר לעשות סטארטאפ ולהתחיל מכאן.
כל אחד ישקיע קצת כסף עושים ביצועים מינמליים
ומוציאים לשוק דיסק מוכן
גם המלחינים העלומים יתפרסמו
גם המעבדים יתפרסמו
גם אנשי המיקס וכו' (ניתן להם במה יותר גדולה מהרגיל:D)
והנה לכם פרויקט שרק יעשה טוב.
מה אתם אומרים??
הא.... שכחתי גם את הגרפיקאים....

טנק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
למה ללכת רחוק.
כאן בפורום ישנם מספר מלחינים
שיש באמתחתם מספר שירים
ומסתובבים כאן כמה אנשי סאונד
וכמה נגנים מוכשרים
ובעלי אולפנים מקצועיים וכו' וכו'
והמחנה המשותף בין כולם שמנסים נואשות להכנס בשוק
אפשר לעשות סטארטאפ ולהתחיל מכאן.
כל אחד ישקיע קצת כסף עושים ביצועים מינמליים
ומוציאים לשוק דיסק מוכן
גם המלחינים העלומים יתפרסמו
גם המעבדים יתפרסמו
גם אנשי המיקס וכו' (ניתן להם במה יותר גדולה מהרגיל:D)
והנה לכם פרויקט שרק יעשה טוב.
מה אתם אומרים??
הא.... שכחתי גם את הגרפיקאים....
בול.

טנק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
לא מוכרחים להוציא דווקא דיסק משותף. אפשר לעשות חיבורים בין אנשי מקצוע שונים כאן בפורום ולהוציא סינגל/הופעה משותפת/פרויקט אחר משותף, וכו'
נראה לי שהדבר הראשון למי שרוצה להכנס לשוק דרך הפורום המדהים הזה, יהיה אם יזדהה/תזדהה- מה ההתמתחות/כשרון/רעיון שהוא רוצה להוציא לאויר העולם וכך נוכל לעזור אחד לשני.

יוני א

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
על הרעיון הזה שהובא לעיל על יצירה מהפורום כבר חשבתי על זה פעם וחלמתי על זה הרבה אבל לא נראה לי שזה ילך צריך איזה מפיק או מישהו מוכשר שיעשה פה עבודה גדולה לבחור ולרכז את כל הטובים פה ולעבוד חזק ולא נראה לי שיהיה פה מישהו שיעשה את זה
אבל זה רעיון אדיר שבאדירים אם זה יצא לפועל (אגב לגבי הכסף אפשר לקחת חסויות ויש כאן הרבה שעובדים בכל מיני מקומות שישמחו על פרסום שכזה וכן הפורום בעצמו אולי יקח מימון ובקרדיטים יכתבו על הפורום פרוג)
יאלה יש פה מישהו רציני???????????? איפה אתם??????

גרינבוים

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
עזבו אתכם, מנסיון הקטן מאוד שלי, לא ייצא שום דבר
כל עוד שאין לכם אולפני'סט חובב שיאהב ת'רעיון
אבל ברגע שיש לך את זה ,השמיים כבר גם לא יעצרו אותך!!
ב-ה-צ-ל-ח-ה!-!-!
(במאמר המוסגר :אני חושב שאנחנו צריכים להפסיק לנסות "להכנס לשוק" ופשוט להתחיל
לההההנות מהנגינה של עצמנו ,ליצור להקליט ולעבד ואם בטעות יוצא משהו באמת טוב לדעתי
זה כבר יתפס מעצמו והעיקר שנהנאנו)

נערך לאחרונה ב:

טנק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
על הרעיון הזה שהובא לעיל על יצירה מהפורום כבר חשבתי על זה פעם וחלמתי על זה הרבה אבל לא נראה לי שזה ילך צריך איזה מפיק או מישהו מוכשר שיעשה פה עבודה גדולה לבחור ולרכז את כל הטובים פה ולעבוד חזק ולא נראה לי שיהיה פה מישהו שיעשה את זה
אבל זה רעיון אדיר שבאדירים אם זה יצא לפועל (אגב לגבי הכסף אפשר לקחת חסויות ויש כאן הרבה שעובדים בכל מיני מקומות שישמחו על פרסום שכזה וכן הפורום בעצמו אולי יקח מימון ובקרדיטים יכתבו על הפורום פרוג)
בפורום המאיירים הולכים לעשות כנס [נפרד] למאיירים/ות. אפשר לקחת את הרעיון לצד שלנו, נבקש מהמנהלים שיארגנו ויהיה...מדהים/ משגע/ מרענן/ מלמד/ מרתק/ מה שתרצו...:p
העיקר שנכיר סוף סוף אחד את השני ואחת את השניה;)
בקיצור...משם הדרך קצרה לפריצת דרך בעולם המוזיקה:eek:
יהיה מפציץ. מחכה.

שב נא הסופר

משתמש מקצוען
אני חושב
שכדאי לכם קודם להתחיל עם איזה סינגל לפרוג. קצת פרסום..
אפשר לשלב את הירוק ["ירקרק - ירוק שבירוקים"..] עם איזה קליפ נחמד
אם העסק ידפוק טוב ומנהלי פרוג ייהנו.. מאמין שיתגמלו אתכם ביד נדיבה ;)
אז.. יהיה כסף לקנות רוגלך פיצוחים ושתייה וכו'.. ויהיה אפשר לדבר כמו שצריך על הפרוייקט הנ"ל [ולא סתם ככה על בטן ריקה..]
---

טנק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
אז.. יהיה כסף לקנות רוגלך פיצוחים ושתייה וכו'.. ויהיה אפשר לדבר כמו שצריך על הפרוייקט הנ"ל [ולא סתם ככה על בטן ריקה..]
טטוובבב.
אז קודם כל כנס גיבוש ופתיחה לקראת הכנס. אח''כ עוד כנס רעיונות איזה אוכל וכמה צריך כל אחד להביא. ואז עוד כנס עיצוב הבר/מנות כסאות/אנשים/ מנהלים ואאאאזזז עוד כנס למארגני הכנס
. ואז עוד כנס למשתתפי הכנס לעתיד. ואאאזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז [כנס סילוק זבובים]

שב נא הסופר

משתמש מקצוען
טוב. חבר'ה.
אני מבקש לא לייאש. קדימה, תמשיכו בדיון..
עכשיו ברצינות. באמת.

your mosic pro

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אפשר לשלב את הירוק ["ירקרק - ירוק שבירוקים"..] עם איזה קליפ נחמד
אני מרגיש שפיספסתי כאן משהו!!???

אני רואה נכונות אמנם יש קורטוב חוסר אימון אבל נתגבר על זה...

מלך הסאונד

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עזבו אתכם, מנסיון הקטן מאוד שלי, לא ייצא שום דבר
כל עוד שאין לכם אולפני'סט חובב שיאהב ת'רעיון
אבל ברגע שיש לך את זה ,השמיים כבר גם לא יעצרו אותך!!
ב-ה-צ-ל-ח-ה!-!-!
(במאמר המוסגר :אני חושב שאנחנו צריכים להפסיק לנסות "להכנס לשוק" ופשוט להתחיל
לההההנות מהנגינה של עצמנו ,ליצור להקליט ולעבד ואם בטעות יוצא משהו באמת טוב לדעתי
זה כבר יתפס מעצמו והעיקר שנהנאנו)
אתה תותח. אתה מדבר לענין חבר'ה תלמדו ממנו צריך לדעת להנות מהמוזיקה שלנו וגם היא שונה מזו שבחוץ כי לא מעורב בה כסף וכבוד אלא היה יוצאת מתוך הלב כפשוטו.ודי לחכימא ברמיזא.

יוני א

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אתה תותח. אתה מדבר לענין חבר'ה תלמדו ממנו צריך לדעת להנות מהמוזיקה שלנו וגם היא שונה מזו שבחוץ כי לא מעורב בה כסף וכבוד אלא היה יוצאת מתוך הלב כפשוטו.ודי לחכימא ברמיזא.
לא נראה לי שמישהו חשב פה לעשות כסף מהענין פשוט אמרו שבשביל להתחיל לעבוד צריך כסף לא דברו על רווח.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה