נכתב ע"י sara100;921292:שמעתי ששינדי וגשל מאשדוד מ"תשובת המשקל" סומכת את ידיה על זה ומוכרת את זה בהפרש מחירים משמעותי מאד.
נכתב ע"י מגה;921363:תקוה, למי פנית ואצל מי קבלת את הצמיד, ומי לימד אותך איפה דופקים עם הצמיד?
נשמע מענין
נכתב ע"י תקוה;921446:מעניין? הזוי!
היה בשבוע שעבר היה יריד גדול בעיר נכנסתי לשם ועצרה אותי דיילת שיווק. היא הראתה לי את הצידים -לא קניתי כלום. היא הראתה לי היכן לדפוק. וזהו.
אני דופקת בלי צמיד ואיתותי הרעב נעלמים
נכתב ע"י topo;921448:ועכשיו ברצינות...
זה עוזר?????
נכתב ע"י תקוה;921456:תתפלאי...
אבל כן.
* ישבתי מול המחשב ובא לי פתאום לנשנש את הביסלי שבארון.- דפיקה אחת+ספירה עד 10 והרצון לנשנש עבר.
* הייתי בגינה עם ביתי ופתאום חשתי כאב ראש ורצון לאכול את הירקות שהיו בידיהן הקטנות של ילדי השכנים. דפיקה אחת+ספירה עד 10 וכאב הראש והסחרחורת והרצון לאכול נעלמו.
אני מרגישה קצת... איך אומרים...מוזר!
אבל ראיתי שזה עזר.
לא קראתי את חוברת ההדרכה (זה עולה כסף..) אולי כתוב שם כמה פעמים ביום לדפוק ועוד...
אין לי מניות לחברה.... סתם אני מיישמת את העיצה שהיא נתנה ונהנית שזה מפחית לי את הרצון לאכול.
המשווקת טענה שזה הוריד לה ב3 חודשים 16 ק'. אני לא חושבת שאני בדרך לזה
נכתב ע"י tamar123;921465:אולי תעלי סרטוט היכן לדפוק לטובת כולנו וכיסנו?????
לספור עד 10 זה סתם שיטה לדחיית כל דבר שבא לך פתאום. כמו כעס למשל.נכתב ע"י תקוה;921456:תתפלאי...
אבל כן.
* ישבתי מול המחשב ובא לי פתאום לנשנש את הביסלי שבארון.- דפיקה אחת+ספירה עד 10 והרצון לנשנש עבר.
* הייתי בגינה עם ביתי ופתאום חשתי כאב ראש ורצון לאכול את הירקות שהיו בידיהן הקטנות של ילדי השכנים. דפיקה אחת+ספירה עד 10 וכאב הראש והסחרחורת והרצון לאכול נעלמו.
אכן, זה בסך הכל שימוש בהגיון פשוט.נכתב ע"י גפ"ן;921527:לספור עד 10 זה סתם שיטה לדחיית כל דבר שבא לך פתאום. כמו כעס למשל.
נכתב ע"י גפ"ן;921527:לספור עד 10 זה סתם שיטה לדחיית כל דבר שבא לך פתאום. כמו כעס למשל.
את מתעלפת להתפוצץ עכשיו על מישהו?, תספרי עד 10, זה יעבור.
ברוך שכוונתי...נכתב ע"י תקוה;921533:הספירה היא תוספת שלי.
כי קל מאוד לדפוק ולהגיד לא הלך לי וללכת לאכול.
ניסיתי לספור עד 10 ואפילו עד 100 אבל כאב הראש לא עבר בזבנג אחד כמו אחרי ה'דפיקה'
ושוב אין לי מניות בצמידים ולא בשיטה...
חבל, זה נשנוש בריא,נכתב ע"י תקוה;921456:תתפלאי...
אבל כן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: