לבת שלי ניסיתי כמעט את כל סוגי הבקבוקיםאני צריכה לחזור מחופשת לידה בעוד שבוע והתינוקת לא רוצה בקבוק בכלל!! לא עם חלב שאוב ולא מטרנה לא בקבוק של אוונט ולא של מאם!
מה עושים???
אם יש לה מוצץ תנסי את הבקבוק של אותה החברהאני צריכה לחזור מחופשת לידה בעוד שבוע והתינוקת לא רוצה בקבוק בכלל!! לא עם חלב שאוב ולא מטרנה לא בקבוק של אוונט ולא של מאם!
מה עושים???
מהלידה לתרגל בקבוק כל יומיים שלושאמנם זה דרך אכזרית אבל אין מה לעשות
לא עזר!!!!!מהלידה לתרגל בקבוק כל יומיים שלוש
תינוק בן יום שלא לוקח בקבוק נדיר מאד
חבל ללכת בדרך האכזרית הזאת אם אפשר למנוע מראש
כך אצלי. בתחילת החיים לקח יופי, והיום - אין עם מי לדבר. גם אם הוא נכנע (רעב) הוא משתנק ופולט. כאילו לא יודע מה עושים עם בקבוק (החור הקטן)לא עזר!!!!!
היא אכלה בקבוק יפה פעם ביומיים עד שהגיעה לגיל חודשיים והפסיקה!!!!!
ניסיתי מלא פעמים ולא הלך
עד שהמטפלת הצליחה....
הענין שהמטפלת הודיעה שהיא לא מקבלת תינוק שלא לוקח בקבוק......דבר ראשון תהיי רגועה, כי אחרת אם לא מרעב הוא יבכה מלחץ...
תתחזקי שאת עושה את הדבר הנכון למשפחה שלך את לא יוצאת לבלות או משהו כזה.
דבר שני, תינוק לא רגוע שבוכה בשבועיים/ חודש הראשונים זה לגמרי לגיטימי, הפרידה קשה עליהם אפילו יותר מהרעב (גם לאמא קשה, זה הדדי).
ולכן חשוב בימים הראשונים האלה לפנק אותם הכי שיכול להיות, להסביר להם בדיוק מה קורה "אמא יוצאת לכך וכך שעות ואת תהיי אצל מטפלת X, שם תשחקי ותשני ותאכלי ואז אני באה לקחת אותך ונהיה ביחד בבית וכו'"
תדעי לך שהם מרגישים מה שהאמא מרגישה.
סתם מניסיון אישי, אצלי התינוק לא לקח ובתקופה הראשונה למטפלת היה ממש קשה איתו ועכשיו היא כל הזמן אומרת לי שהוא הכי רגוע ולא מרגישים אותו כמעט.... כמובן שלהחמיא ולצ'פר את המטפלת על התקופה הלא קלה - זה ממש מתגמל!
המון הצלחה...כולנו בסירה הזאת...
וואו!הענין שהמטפלת הודיעה שהיא לא מקבלת תינוק שלא לוקח בקבוק......
ז"א שאין לי דרך לחזור לעבודה (שבוע הבא) עד שתבוא הגאולה......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: