להתקין מחדש את התוכנה של נטפרי לא עולה שקל, מניסיון.יש 2 אופציות
1. לשל לנטפרי את המאה שקל והם יורידו את זה
2. לאפס את המחשב זה אומר שהוא מוחק את כל הנתונים כולל כל התוכנות ואז זה ירד בחינם... (ולהתקין מחדש יעלה יותר ממאה שקל)
בבקשה לא להטיף לי על המחיר של קיום התורה, אני יכולה ללמד פה את כולם דוגמא אישית על הקרבה ומחיר לתורה, זה פשוט לא רלוונטי לנושאחלק מהמחיר שאנחנו משלמים על קיום התורה הוא לשלם 100 כשצריכים
ואשרינו שזכינו לקיים רצונו יתברך
אז למה התקנתם?אני ממש חייבת את זה וממש ממש לא יכולה לשלם על זה בעבור יום אחד
לא מצפה ממך להבין למה אני צריכה, ולא מצפה ממך לחשוב אולי אפשר לעזור, כן מצפה ממך להתחזק בקשוט עצמך באל תדון עד שתגיע, הוי דן לכף זכותאז למה התקנתם?
לא היה מספיק ברור בהתקנה שאין אפשרות לעקוף בלי 100 שקל???????????
בנתיים מה שנכתב כאן ידוע לכל זאטוטאני מזועזע מהאשכול
דינו להמחק הרגע!
מבקשים עזרה איך לפרוץ את האינטרנט- ורוצים שהתשובות יתפרסמו לרבים
האם הייתם רוצים שילדכם יקרא כאן את העצות?
לאן הגענו....
עזרה פשוטה: להפר את ההסכם שלכם עם נטפרי [לשלם 100 ש"ח בהסרה לא משנה הסיבה ולא משנה מה הזמן]מבקשת עזרה פשוטה, הפכתם אותי למרשעת
סליחה, יש כאן טעות!לא חשבתי שהגולם יקום על יוצרו ומבקשת עזרה פשוטה הפכתם אותי למרשעת, לא מדובשך ולא מעוקצך, לא היה נעים להזכר
שימי לב שאת מבקשת בקשה הזויה, בלשון המעטה.לא מצפה ממך להבין למה אני צריכה, ולא מצפה ממך לחשוב אולי אפשר לעזור, כן מצפה ממך להתחזק בקשוט עצמך באל תדון עד שתגיע, הוי דן לכף זכות
צודקבנתיים מה שנכתב כאן ידוע לכל זאטוט
היות שאין דרך אחרת אחרת להסיר מלבד כאמור איפוס של המחשב (יותר קל כבר לקנות חדש...)
- אפשר לגלוש ה"י בכל רשת גם לא מסוננת במקרה שלא מותקן וויפרי
- אפשר לשלם 100 ש"ח לנטפרי כדי להסיר את התכנה
- אפשר לאפס ולאתחל את המחשב
אני לא רואה סכנה באשכול הזה...
הלואי - בעולם מתוקן שלי ושלך, אבל כאן מזועזעים מהאשכול... מטיפים על חסימות ועבודת ה' תקראי = וגם בין השורותסליחה, יש כאן טעות!
אף אחד לא הפך אותך למרשעת!!!
לא ברור איך הגעת לזה,
אדרבה, מאוד מעריכים!
דווקא ההתקפה שלך לא במקום בכלל,
בסה"כ כתבו את האפשרויות שיש
זו בדיוק פריצה!אנשים, הגזמתם לגמרי!
משתמשת מבקשת עזרה, לא מדובר על פריצת חסימה של נטפרי, רק על הסרת התוכנה.
הרי אם היא תשלם לנטפרי 100 ש"ח הם יסירו לה, נכון?! פתאום זה בסדר?
אם אין אפשרות מלבד לשלם, אפשר לכתוב את זה יפה.
מה ההתלהמות והניסיון לחנך אחרים?
סליחה אבל מה ההבדל בין פריצת חסימה להסרת תוכנה?אנשים, הגזמתם לגמרי!
משתמשת מבקשת עזרה, לא מדובר על פריצת חסימה של נטפרי, רק על הסרת התוכנה.
אם אתה לא רוצה לדעת, אתה לא צריך לשוטט באשכולות מן הסוג הזה.צודק
רק פחדתי שיפרסמו כאן עצות יותר קלות - שגם אני לא רוצה בשום אופן לדעת
מה הבעיה בהסרת התוכנה? נטפרי היא חסימה מעולה גם ללא התוכנה.סליחה אבל מה ההבדל בין פריצת חסימה להסרת תוכנה?
ללמוד על הסרת תוכנה בעצם מעקרת מתוכן את כל ההשפעה שלה, נראה למישהו שזה בסדר לפרסם את זה כאן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: