בטעות סגרתי את אוטקאד בלי לשמור...
עבודה של שעות
יש סיכוי שאני יכול לשחזר את זה?
תודה מראש
עבודה של שעות
יש סיכוי שאני יכול לשחזר את זה?
תודה מראש
תודהתנסה- drawingrecovery
אמור להיות שמירה אוטומטית כל 10 דקות, חוץ מהקובץ bac
קודם כל החלפתי את הקובץ הנוסף לdwg וראיתי שזה לא עזראמור להיות מתחת לכל קובץ 3 קבצים-
צפה בקובץ המצורף 1695060
1. קובץ גיבוי אוטומטי שאמור להשתנות כל 10 דקות
2. קובץ גיבוי (bac) שנוצא לכל קובץ כשאתה שומר וזה גיבוי אוטומטי פעם בהרבה זמן- בדרך כלל לא עוזר.
3. הקובץ המקורי- מהשמירה האחרונה.
אלא אם כן משון מה התבטל אצלך הגיבוי האוטומטי המהיר (אוטומטית זה אמור להיות)
תודהאפשר לנסות בop לראות איפה התיקיה של השמירה האוטומטית ואז לחפש שם ,קובץ בסיומת sv$
להבא כדאי לעדכן שם שמירה אוטומטית כל 10 דקות
אין לי מיליםכבר עניתי פעם תשובה בפרוג שעוזרת בדרך כלל (לא תמיד), אצל כל מחשב יש שמירה פנימית שלא קשורה לאוטוקאד, צריך ללחוץ בשורת הנתיב (לא החיפוש) ככה: %TEMP% ואז אנטר
מופיעים שם כל הקבצים שנשמרים אוטומטית השם של הקובץ משתנה קצת בג'יבריש למשל "תכנית קומת קרקע" תהפוך ל:תכנית קומת קרקעDB4NY5546465 , צריך לסדר את התצוגה לפי תאריך ולבדוק לפי היום והשעה שהכי קרובים לזמן שנמחק הקובץ - ואחרי שמוצאים את הקובץ פשוט להעתיק לתיקיה שרוצים ולשנות סיומת לDWG
בהצלחה תעדכני שהצלחת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: