יהיה בסדר !!!!!!!
משתמש מקצוען
נאבד לי הדרכון ואני צריך דרכון דחווווף תוך שבוע האם זה מציאותי ??? מה ניתן לעשות ?????
דחווווף !!!!!!
דחווווף !!!!!!
האפשרות היחידה לעשות דרכון בנתב''ג
דרכון זמני ללא תור מונפק רק אחרי שבוע ואז עובר לידי דואר ישראל למשלוח אילך\
לעשות זמני
והגיע הזמן להחליף את פרצוף המחייך שלך..לא הכל חיוכים ?
אפשר לעשות בנתבג עצמו תוך שלוש שעותאני צריך את זה אצלי למוצ''ש הבא בנתב''ג זה אפשרי ???
תודה !!!אפשר לעשות בנתבג עצמו תוך שלוש שעות
ב800 שח
ככה זכור לי
אחותי גם הייתה צריכה לטוס והדרכון שלה פג תוקףתודה !!!
אז מי שיכול לתת לי פרים מדויקים יותר אשמח יעזור לי מאוד !!!
אבל הבעייה שאני צריך את זה תוך שבוע !!!!! עד מוצ''ש הבא צריך את זה אצלי.....אחותי גם הייתה צריכה לטוס והדרכון שלה פג תוקף
אז איכשהו קבעו לה תור ועשו לה דרכון זמני
תדבר עם משרד האוכלוסין
אוקי גם היא הייתה צריכה את הדרכון תוך שבוע ואפילו פחותאבל הבעייה שאני צריך את זה תוך שבוע !!!!! עד מוצ''ש הבא צריך את זה אצלי.....
תודה !!!
אז מי שיכול לתת לי פרים מדויקים יותר אשמח יעזור לי מאוד !!!
אבל הטיסה אמורה להיות במוצ''ש ???? כך ששבת תיחשב חלק מה- 48 שעות ????בנתב"ג התהליך עצמו לוקח 10 דקות בערך עד שיש לך דרכון ביד, אבל לפעמים יש תור, אז כדאי קצת להקדים.
בכל מקרה הם לא מנפיקים בלי שמראים להם כרטיס טיסה ל48 שעות הקרובות.
איפה זה בדיוק שם ?? איך קוראים למקום שמנפיקים ?אני הייתי מציע פשוט להקדים ולהגיע לשדה 3 שעות לפני הטיסה, ככה יהיה לך זמן בשפע גם להנפיק דרכון וגם להספיק את הטיסה רגוע.
רשות האוכלוסיןאיפה זה בדיוק שם ?? איך קוראים למקום שמנפיקים ?
בחורף כמעט ואין עומס.אני פעם אחת עשיתי שמה דרכון והגעתי 5 שעות לפני הטיסה וחכיתי שעתיים בתור(זה היה לפני ר"ה ואולי היה יותר עומס)
לא, לא לארה''ב ! יש עוד מקומות שצריך ויזה ?2. לאן נוסעים - לארה"ב? אם כן - מה תעשו עם הויזה?
למה ?3. המלצה: לעולם אל תספרו בקונסוליה האמריקאית שאבד לכם דרכון!
לא ידוע לי.יש עוד מקומות שצריך ויזה ?
מקטין סיכויים לקבל ויזה, כשצריכים.למה ? בזיון המדינה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: