הרכבת עוצרת תמיד בתחנת נתבג. עולים למעלה ומיד נכנסים לטרמינל 3.בחיפוש במפות גוגל מראים לי שיש הליכה של 1.2 ק"מ לנמל התעופה? במה מדובר בדיוק? אני צריך את זה לעוד שעתיים.
זה גם בשעות הקטנות של הלילה? כמדובר לעיל - ברכבת מתחנת יצחק נבון בירושלים לנתב"ג.הרכבת עוצרת תמיד בתחנת נתבג. עולים למעלה ומיד נכנסים לטרמינל 3.
אם צריך את טרמינל 1, לוקחים שאטל.
יש שם רק תחנה אחת. והיא מתחת הכניסה לטרמינל 3, מרחק הליכה של כמה דקות.זה גם בשעות הקטנות של הלילה? כמדובר לעיל - ברכבת מתחנת יצחק נבון בירושלים לנתב"ג.
למה מראים לי במפות של גוגל זמן הליכה של 18 דקות מתחנת העצירה עד נתב"ג?
אני צריך לטרמינל 3
כן, זה עוצר בשדה התעופה עצמו, בכניסה לטרמינל 3. צריך לשאול את מפות גוגל...זה גם בשעות הקטנות של הלילה? כמדובר לעיל - ברכבת מתחנת יצחק נבון בירושלים לנתב"ג.
כלומר, אתה מודע כבר לבעיה הזאת במפות גוגל?כן, זה עוצר בשדה התעופה עצמו, בכניסה לטרמינל 3. צריך לשאול את מפות גוגל...
מרחק הליכה זה דקה. נסעתי המון. רק אני שואל בשל החידוש שקו 485 הפסיק לפעול, כנראה בשל הפעלת הרכבת בשעות הלילה - ולוודאות שאין באמת שינויים בתחנות, בשדה וכדו'. בפרט אחרי תוצאות החיפוש בגוגל מפס.יש שם רק תחנה אחת. והיא מתחת הכניסה לטרמינל 3, מרחק הליכה של כמה דקות.
כלומר - אין הבדל בין שעות הלילה ליום. הבנתי נכון?התחנה בנתב"ג זה מתחת לטרמינל 3
בדקתי עבורכם גם באתר רכבת ישראל ואין עדכון על שינוי כלשהו
נקודת הציון של נתב"ג במפות גוגל נמצאת על מסלול ההמראהזה גם בשעות הקטנות של הלילה? כמדובר לעיל - ברכבת מתחנת יצחק נבון בירושלים לנתב"ג.
למה מראים לי במפות של גוגל זמן הליכה של 18 דקות מתחנת העצירה עד נתב"ג?
אני צריך לטרמינל 3
נכוןכלומר - אין הבדל בין שעות הלילה ליום. הבנתי נכון?
תקלה? או משהו אחר?מידיעה.
התחנה מתחת לשדה.
רק תוודאו שיש רכבת,
במוצש האחרון היתה צריכה להיות ולא יצאה...
לקחנו מונית...
אין לי מושג.ממש הרגעתם אותי כולכם וחס
תקלה? או משהו אחר?
בדקתי, ומעניין שהקישור שלכם נתן לי תוצאות מדויקות, לא מבין את ההבדל בין החיפוש שלי לשלכם.זה סתם באג במפה שיש לו מיקום שגוי של הכניסה לטרמינל 3 בנוסף למיקום תקין ופשוט בחרתם את המיקום השגוי במקום את התקין.
כאן תראו שזה דקה הליכה.
ממש לא. כל הפרטים היו מדויקים מלבד זמן הליכה. מנוי פרימיום הרגיע אותי לגמרי. ואתם גם הבאתם קישור יפה שאישר מה שהביא מנוי פרימיום. תודה לכולם.יותר נכון, בטעות בחרתם את תחנת האוטובוס הזו שאולי קיימת (ואולי לא) על הכביש למטה:
ולא את תחנת הרכבת הזו:
Airport/Termin 3
goo.gl
לא. אחרי מה שמנוי פרימיום ציין את היעד במפה שהביא, הבנתי את הטעות שלי. בדקתי אצלי אח"כ.בהשלמה האוטומטית בשורת החיפוש של גוגל מפות מתקבלות כמה אפשרויות:
צפה בקובץ המצורף 1405334
הראשונה זה אותה תחנת אוטובוס שהמרחק ממנה לטרמינל זה 18 דקות, והשניה זה תחנת הרכבת.
כנראה בחרתם את ההשלמה הראשונה שהופיעה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: