דרוש מידע דחוף! מיינד פלוס עוזר או לא?

שרה אחת...

משתמש צעיר
הבת שלי בת 5.5 וצריכה עזרה בריכוז,
היא יודעת טוב וחכמה אבל קשה לה לסיים משימות והיא מאוד מוסחת,
ובגלל שבגיל הזה עדיין לא נותנים ריטלין, הגננת שלה הציעה לנו לקנות "מיינד פלוס"
זה באמת עוזר או שזה סתם קשקוש?
מבקשת דעה אמיתית ולא ממוכרות המוצר...
תודה מראש!
נ.ב. נא לא להסיט את נושא האשכול, תודה.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אין לי מושג לגבי מיינד פלוס.
כן יודעת מניסיון שמרפאות בעיסוק עובדות עם ילדים גם על קשב ורצף ויכולת להחזיק משימה עד הסוף. בול לגיל הזה.

לבן

משתמש סופר מקצוען
לא מכירה את מיינד פלוס ולא את רשימת הרכיבים. הייתי נוקטת משנה זהירות בנתינת תוסף שהוא עלום מבחינתי, בגיל כה צעיר.
מעבר לזה, מוסחות וקושי בסיום משימה לא בהכרח מצביעים על הפרעת קשב. לפעמים הם נובעים מקשיים אחרים כמו ויסות חושי ועוד.
כשיש הפרעת קשב וריכוז מוכחת ומשמעותית שמפריעה דרמטית לתפקוד, יש מצבים שנותנים ריטלין לפני גיל שש. אבל אם הבעיה של הילדה היא בעיקר מוסחות, רצוי ללכת לאבחון מקיף כבר עכשיו ולהתחיל תהליך טיפול בהתפתחות הילד. זה מוכח קלינית ויעיל יותר מלקיחת תוספים.

שרה אחת...

משתמש צעיר
אין לי מושג לגבי מיינד פלוס.
כן יודעת מניסיון שמרפאות בעיסוק עובדות עם ילדים גם על קשב ורצף ויכולת להחזיק משימה עד הסוף. בול לגיל הזה.
היא מטופלת ברב"ע אבל זה לא לגמרי מספיק בשביל הגן,
ברב"ע היא לבד ובגן מוסחת..

הי אני אפרת

משתמש סופר מקצוען
חברה שלי משווקת את המיינד פלוס, לפי מה שאני שומעת ממנה, בכנות כחברה ולא כמשווקת... שאנשים מרוצים מזה מאוד וזה ממש כמו תחליף לרטאלין,אבל זה דורש עקביות

איש עברי

משתמש מקצוען
רוצה לברר בקשר למיינדפלוס עבור נער בן 16.
יש למישהו ניסיון עם זה?

ADHD ?

משתמש פעיל
הבת שלי בת 5.5 וצריכה עזרה בריכוז,
היא יודעת טוב וחכמה אבל קשה לה לסיים משימות והיא מאוד מוסחת,
ובגלל שבגיל הזה עדיין לא נותנים ריטלין, הגננת שלה הציעה לנו לקנות "מיינד פלוס"
זה באמת עוזר או שזה סתם קשקוש?
מבקשת דעה אמיתית ולא ממוכרות המוצר...
תודה מראש!
נ.ב. נא לא להסיט את נושא האשכול, תודה.
מנסיון אישי שלי אני ניסיתי את זה לפניי כמה שנים וכלום ... סתם בזבזתי כסף. ככה זה היה אצלי בככל אופן אולי זה תלויי בעוצמת ההפרעה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה