שליחויות מהיום להיום
משתמש חדש
אשמח לשמוע רק מנסיון שלכם או אנשים שאתם מכירים בבקשה!
אין לנו זמן כסף לבזבז על טיפולים לא יעילים
תודה רבה רבה
אין לנו זמן כסף לבזבז על טיפולים לא יעילים
תודה רבה רבה
תודה רבה רבהכמדומני שהופיע בפטנט רשום.
אנחנו נסינו רק כמה פעמים וכבר היה שיפור משמעותי.
הרעיון הוא לשכב על הרצפה עם רגליים מורמות לאורך קיר, כך שכל פלג הגוף התחתון צמוד למרי לקיר.
במשך 10 דק'. בהתחלה זה קל, אח"כ פחות...
בימים הראשונים 3 פעמים ביום ואז להוריד בהדרגה.
ממליצה מאוד!משחה בשם רקטוצורין מאוד מקל
פרוקטו ג'ל לא עזר לי כלל גם אחרי חודש שהשתמשתי בו.לצמיתות- לדאוג שלא תהיה עצירות-לאכול תזונה רבת סיבים/להוסיף סיבים, ולשתות המון מים. לא להתאמץ בשירותים. להרים רגליים על שרפרף בזמן השירותים. אם זה אשה- ללדת בכריעה ובלי לדחוף כלל.
בזמן התלקחות- לטפל בכל עצות הסבתא והמשחות שקיימות בתקווה שמשהו יעזור... מניסיוני משחה בשם פרוקטו ג'ל כואבת מאווווד בזמן שמורחים אבל מביאה איזושהי הקלה לזמן מה. (בהנחה שזה טחורים ולא פיסורה)
מאיפה?הזמנתי את אבקת התבלין
האם שמן קוקוס עוזר גם לפיסורה?למרוח שמן קוקוס על האזור מס' פעמים ביום וכשנרגע להמשיך למרוח פעם-פעמיים ביום.
מנסיון, עד כמה שזה נשמע "פשוט" מדי- זה הציל אותי עם טחורים ופיסורה לאחר חודשים של סבל ששום טיפול לא עזר. השמן קוקוס עזר תוך יומיים
כן, בהחלטהאם שמן קוקוס עוזר גם לפיסורה?
מצטרפת! מציל נפשות!שלום,
יש לי טחורים חיצוניים משמעותיים, ואני כותב לאחר ניסיון עם המון סוגי משחות, שלא כ"כ עזרו.
מה שעזר לי ובאופן מידי, זה מגבונים [קומפרסים] של מגנוקס, פשוט לקפל ולהכניס עמוק כמה שאפשר.
לפי ההוראות יש להשאיר לפחות 20 דקות, אני השארתי במשך שעות, יש שם חומר פעיל שמכווץ את הטחורים בצורה מפליאה ממש, והוא מתחיל לפעול מיד.
המחיר בבית מרקחת של הקופה הוא 24 ש"ח, כך שזה לא ניסיון יקר מידי.
לגבי הכאבים, ניתן להשתמש באוטידין [אסתתניק], זה זמין, יעיל ופחות רעיל מעזרקאין או אמלה וכדו'. ובונוס נוסף שמותר לשימוש גם בשבת [אם רוצים שיחזיק ליותר זמן ניתן להספיג צמר גפן באוטידין ולהכניס לפני שבת]
דרך אגב אוטידין הוא פיתרון מצויין לאלחוש כל מיני כאבים [פעם השתמשנו בזה אפילו לפצעים בפה, מורחים ואחרי 5 דקות אפשר לאכול כמעט בלי כאבים, הניסון שלנו בזה הוא עם אוטידין]
בהצלחה ורפואה שלימה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: