דרוש מידע דחוף: חברת מוניות לנשים בלבד, עבור נסיעה בשעת ליל מאוחרת, בלי חשש ייחוד

יש כזה שם???

משתמש מקצוען
חברה שלי תקועה עכשיו באיזה עיר רחוקה, ורוצה לנסוע עם מונית לבית, והבינה שזה בעיה של ייחוד לקחת מונית רגילה.
היא מחפשת בדחיפות חברת מוניות של נהגות, שזמינות כמובן בשעה כזו לנסיעה מעיר לעיר.
לכל מי שיש אשמח שתעלה לכאן מספר כמה שיותר מהר, שאוכל לעזור לה.
בתודה מראש ולילה טוב

יש כזה שם???

משתמש מקצוען
בשעת לילה מאוחרת כן
למעשה היא התקשרה לקו ההלכה של רב נסים קרליץ ושם אמרו לה שאם יש עוד מכוניות בכביש מדי פעם אז אין בעיה, וכשהיא נכנסת לתוך העיר ששם יותר שקט ואין כמעט רכבים בשעה כזו אז אפשר להקיל כי בעלה בעיר

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
למעשה היא התקשרה לקו ההלכה של רב נסים קרליץ ושם אמרו לה שאם יש עוד מכוניות בכביש מדי פעם אז אין בעיה, וכשהיא נכנסת לתוך העיר ששם יותר שקט ואין כמעט רכבים בשעה כזו אז אפשר להקיל כי בעלה בעיר
טוב

REBEKA997

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עניין הייחוד מורכב מאד, בכביש בדר"כ אין בעיה, אבל כשמגיעים ליעד כמו שכתבו כאן כבר, תלוי לאן מגיעים, אם זה ב"ב ברחוב שוקק... או יישוב נידח וכו', ונצרכת שאלת רב ותכנון מראש, ובכל מקרה, לא רק ההלכה פה, יש גם את עניין הנעימות (יש כאלה)
086177776-חברת נהגות
0506501140-חברת נהגות
0527830522- המספר הזה של נהגת הגרה בבני ברק

יש כזה שם???

משתמש מקצוען
0527830522- המספר הזה של נהגת הגרה בבני ברק
היא עושה נסיעות גם לזוגות, כלומר מסיעה רק נשים או גם בעל ואשה?
[אני שואלת כי אני נוסעת הרבה עם בעלי במונית ורוצה להניק, וליד נהר גבר זה בעיה, וכשהנהגת אשה זה פצצה בשבילי]

REBEKA997

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
היא עושה נסיעות גם לזוגות, כלומר מסיעה רק נשים או גם בעל ואשה?
[אני שואלת כי אני נוסעת הרבה עם בעלי במונית ורוצה להניק, וליד נהר גבר זה בעיה, וכשהנהגת אשה זה פצצה בשבילי]
תשאלי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה