בכל מקרה תמיד צריך לפנות לבנק, הם לא מתעלמים מזה!בשביל זה צריך לאשר פעמיים לפני הפעולה כי הם מזהירים שאין אפשרות לבטל.
צפה בקובץ המצורף 1394569
בכל זאת אם רשמת שם הנפקד אני חושב שעדיין אפשר להציל בזה שזה לא שם בעל החשבון של הנפקד, אבל זה רק בבנק.
באיזה סכום מדובר?הפקדתי אתמול כסף מחשבון הבנק שלי בפאגי לחשבון בנק שגוי בפועלים, מה עושים? האם יש דרך לבטל את העברה דרך האתר? למי פונים?
לפעמים גם מי שקיבל את הכסף הוא לא חייב להיות עם תאוות בצע כל כך חזקהאפשר להגיד קדיש על הכסף...
כי הבנק כותב במפורש שהבנקאי לא חייב לבדוק את שם המוטבבאיזה סכום מדובר?
בכל אופן איך יכול לצאת טעות
הרי רשום שם ולמי מעבירים את הכסף
משהו לא מסתדר לי
השאלה היא, אם יודעים למי הופקד, כי עפ"י החוק אסור לבנק למסור את הפרטים.לפעמים גם מי שקיבל את הכסף הוא לא חייב להיות עם תאוות בצע כל כך חזקה
והוא גם יסכים להחזיר במידה ויש טעות
לא הבנתי,סליחה שאני אומרת אבל אני חייבת
שאדם במצוקה ועם סיבה א"א להגיד לו ללכת לחפש
בבקשה בואו נשים לב לשני
רואים כמה שזה דחוף לה אז אפשר לעזור.
**ח"ו בלי רצון לפגוע!!!**
גם בארץאם מספר החשבון הוא של חשבון שלא קיים בכלל, למיטב ידיעתי הבנק יחזיר את הכסף, ככה זה לפחות בארה"ב.
מערבבת בת?@מערבבת - אני מתפללת שהכסף יחזור אליכם בעז"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: