נסו להעתיק ולשמור בקובץ וורד חדש
ניסיתי, לא שומרקודם כל, להעתיק את כל החומר לקובץ חדש ולשמור - שיהיה גיבוי
אם אני אסגור הוא לא ישמור לי את השינוייםכשאת סוגרת את הקובץ הוא בעיות בפתיחה של הקובץ בחזרה?
לא, אני כותבת רגיל. והעתקה הצלחתי לעשות אבל אחרי שאני מעתיקה הוא לא שומר לי את הקובץ החדש.חוץ משמירה והעתקה יש עוד דברים שאת לא יכולה לעשות בקובץ?
לא אני קראתי את זה.אולי זה יעזור לך
הצילו!! קובץ בוורד של 141 עמודים לא מצליח להישמר
כל השינויים שעשיתי עליו בשעה וחצי האחרונות לא נשמרים בכלל! כל שמירה בשם - אפילו שם אחר - פשוט לא מגיבה ויוצרת לי קובץ של 0 bytes. אשמח אם מישהו יכול לעזור בדחיפות!!!! תודהwww.prog.co.il
איך אני אשלח לך??רוצה לשלוח את הקובץ?
יהיה יותר קל לבדוק את הבעיה
העתקתי וסגרתי והוא העתיק לי חלק, איך אפשר לשחזר מה שהיה כת' קודם?להעתיק לאקסל או כל תוכנה אחרת
ואח"כ לפתוח מחדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: