הקוד זה ה4 ספרות האחרונות של המספר משלוחהם דורשים מספר מעקב וקוד של 4 ספרות (כדי שנדע שזה באמת שלך...) ולא קיבלתי שום קוד, אפילו בטימו הם לא מצליחים להבין ולשלוח לי את הקוד, מה עושים? מה זה הקוד הזה?
יש לי 2 מספרי מעקב... ההוא שמתחיל ב TUM?? או הארוך שמתחיל ב po משהו כזה?הקוד זה ה4 ספרות האחרונות של המספר משלוח
תשאלו בטימו בצ'אט מה המספר משלוח ויגידו לכם מיד
מניסיון בשבוע האחרון
יש צ'אט עם נציג אנושיובצ'אט פתחו לי כרטיס תמיכה שמעדכנים אותי כל 24 שעות "שהם עדיין מטפילם בבעיה שלי"
לא.יש צ'אט עם נציג אנושי
לא נתקלתי אף פעם בעדכון
תמיד זה תשובה של נציג אנושי שבודק דברים
יכול להיות שפתחת תמיכה ולא צאט
לאן התקשרת??אני התקשרתי אליהם והפקידה הביאה לי
לא השתמשתי בכלל במספר מעקב עליתי לצ'אט עם נציג שמתי קישור של ההזמנהתודה.
קודם כל - המשלוח עד הבית התחיל להיות רק מסכום מסויים ולא היה לי כוח לזה.
ובצ'אט פתחו לי כרטיס תמיכה שמעדכנים אותי כל 24 שעות "שהם עדיין מטפילם בבעיה שלי"
יש לי 2 מספרי מעקב... ההוא שמתחיל ב TUM?? או הארוך שמתחיל ב po משהו כזה?
כי חוץ מהארבע ספרות דורשים גם מספר מעקב...
איך מתחיל המספר הזה? איזה אותיות באנגלית?זה ה4 ספרות האחרונות של המספר משלוח.
פה יש טלפוןלאן התקשרת??
יש להם מספר??
שלי התחיל בILI00איך מתחיל המספר הזה? איזה אותיות באנגלית?
באיזה שפה?פה יש טלפון
072-2608000Contact Us -
how can we help you? Contact Us 072-2608000 (The call includes a link to chat with a representative via WhatsApp) Sunday – Thursday 08:00 – 17:00 Send us an Email to <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> We will get back to you as soon as possible. maybe there is already an answer for your question frequently asked...gaashwd.com
בעבריתבאיזה שפה?
עכשיו אני רואה שמישהי כתבה פה שהחברת שילוח שלה היתה באזזבאיזה שפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: