באמת מרגיז ומגעיל. מצטער בשבילכם.כל הבית שלי מלא בחומיינים...... (ג'וקים קטנים שעפים וכשהם מתים יש ריח מסריח ) יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות להם? אנחנו כבר 3 לילות לא ישנים. לכולם מגרד כל הגוף, פתאום אנחנו מוצאים עלינו וכו....
נשמח לעצות
זה חלק מהבעיה. שהם לא שומרים שתי מטר ולא שמים מסכה.לחומייני אין קורונה?
המלדרה היא מין פולש בארץ ישראל, שהגיע כנראה מאיראן בסוף שנות השבעים או בראשית שנות השמונים של המאה העשרים. מעריכים כי המלדרה הוכנסה לארץ על גבי צמח[2] על ידי ישראלי שחזר מביקור מאיראן. המלדרה נמצאה לראשונה באזור תל אביב, ומאז היא מתפשטת בארץ. (ויקיפדיה / המכלול)עד כמה שידוע לי,
בגלל ריבוי היתושים, ייבאו את החומיינים באניות מצרפת כדי למגר אותם,
לכן בקיץ נוכחותם ניכרת.
אז באמת מקובל לקרוא להם חומיינים ?
בטח! גדלנו על זה.אז באמת מקובל לקרוא להם חומיינים ?
מהמכלולאז באמת מקובל לקרוא להם חומיינים ?
חחחבטח! גדלנו על זה.
אבל אולי באיראן קוראים להם "טראמפים".
מעולם לא שמעתי את השם הזה בהקשר שאינו שייך לחומייני המנהיגתמיד ידעתי שקוראים לזה חומייני וכאן חידשתם לי את שמו של הגוק
לא צריך לסגור את החלונות, צריך רק לרשת אותם כמו שצריך. החומיינים גדולים יותר מחורי הרשת.אם אני יסגור את כל החלונות בבית לא ישאר לי אויר לנשום ואני ימות ולא החומייני....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: