עזרה דחוף! אלפי חומיינים בכל הבית

• פותח הנושא .....
  • פורסם בתאריך

.....

משתמש מקצוען
כל הבית שלי מלא בחומיינים...... (ג'וקים קטנים שעפים וכשהם מתים יש ריח מסריח ) יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות להם? אנחנו כבר 3 לילות לא ישנים. לכולם מגרד כל הגוף, פתאום אנחנו מוצאים עלינו וכו....
נשמח לעצות

יחודית

משתמש צעיר
לרשת את החלונות זכור לי שקראתי שהם באים מבחוץ בערב מהטבע אבל זה לא מניסיון

חדבש...@

משתמש צעיר
זה באמת עף באויר אני ראיתי כמה פעמים איך שזה נוחת פתאום במרפסת ומשם----
אבל אם מקפידים על חלונות סגורים לא נכנס לנו..
בהצלחה

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
כל הבית שלי מלא בחומיינים...... (ג'וקים קטנים שעפים וכשהם מתים יש ריח מסריח ) יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות להם? אנחנו כבר 3 לילות לא ישנים. לכולם מגרד כל הגוף, פתאום אנחנו מוצאים עלינו וכו....
נשמח לעצות
באמת מרגיז ומגעיל. מצטער בשבילכם. :(
(אגב, בעברית החרק הזה נקרא מלדרה מטרידה. לא פלא...)

ככל הזכור לי הם באים במשך כמה שבועות, ואז נעלמים כלא היו.
אמנם זכור לי שהם הגיעו יותר באזור אייר, אז אולי זה תלוי באזורים בארץ? אני מתייחס לאזור ירושלים.

כמובן שהפתרון למניעת בואם הוא לחסום להם דרכי גישה (בתקוה שלא יפעילו את המנהרות של החמאס, ויש סיכוי שזה יקרה כי ככלות הכל הם הגיעו מאיראן, ראו בקישור הנ"ל), והיינו לרשת ולהיזהר שדלת הבית לא תישאר פתוחה. בנוסף מומלץ לקנות פסי גומי לתחתיות הדלתות, ולהצמיד כמה שיותר קרוב לרצפה כדי שלא יוכלו להיכנס מתחת לדלת.

השאלה היא מה לעשות עם אלו שקיימים כבר עכשיו?
נראה לי שתוחלת חייהם קצרה, כך שמהרגע בו חסמתם את דרכי הכניסה, נשאר לכם להתמודד רק עם מי שכבר התחצף ופלש, והוא, ימח שמו, ימות תוך זמן קצר. מגיע לו.
תתכוננו לכמה ימים של איסוף מאסיבי של חומיינים מתים (סליחה שאני מגעיל אתכם), ובעז"ה אח"כ תבוא הרווחה.

והלוואי שגם תוחלת חייו של החומייני הגדול מאיראן תהיה קצרה בתכלית...

לחומייני אין קורונה?
זה חלק מהבעיה. שהם לא שומרים שתי מטר ולא שמים מסכה.

נערך לאחרונה ב:

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עד כמה שידוע לי,
בגלל ריבוי היתושים, ייבאו את החומיינים באניות מצרפת כדי למגר אותם,
לכן בקיץ נוכחותם ניכרת.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
עד כמה שידוע לי,
בגלל ריבוי היתושים, ייבאו את החומיינים באניות מצרפת כדי למגר אותם,
לכן בקיץ נוכחותם ניכרת.
המלדרה היא מין פולש בארץ ישראל, שהגיע כנראה מאיראן בסוף שנות השבעים או בראשית שנות השמונים של המאה העשרים. מעריכים כי המלדרה הוכנסה לארץ על גבי צמח[2] על ידי ישראלי שחזר מביקור מאיראן. המלדרה נמצאה לראשונה באזור תל אביב, ומאז היא מתפשטת בארץ. (ויקיפדיה / המכלול)

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
המלדרה היא מין פולש בארץ ישראל, שהגיע כנראה מאיראן בסוף שנות השבעים או בראשית שנות השמונים של המאה העשרים. מעריכים כי המלדרה הוכנסה לארץ על גבי צמח[2] על ידי ישראלי שחזר מביקור מאיראן. המלדרה נמצאה לראשונה באזור תל אביב, ומאז היא מתפשטת בארץ. (ויקיפדיה / המכלול)
אז באמת מקובל לקרוא להם חומיינים :eek: ?
חשבתי שפותח/ת האשכול רק רצה להכניס אותנו לפה בעזרת הסקרנות:eek:...

אברמל

משתמש פעיל
אז באמת מקובל לקרוא להם חומיינים :eek: ?
מהמכלול
מקור השם
שמו המקורי של המין Maladera insanabilis ניתן על ידי ברנסקה (Brenske) ב-1894.

ב-1986 האנטומולוג הישראלי כביר ארגמן, מהשרות להגנת הצומח במשרד החקלאות הגדיר בטעות את המין כמין חדש למדע בשם Maladera matrida למרות שהמין כבר היה ידוע מ-1894. השם "מטרידה" מקורו בעברית, וניתן לה כיוון שהיותה מטרד לתושבי הבתים אליהם היא חודרת בעיקר בשעות החשכה. המלדרה המטרידה נקראת גם "חומייני" על שום צבעה החום, מקורה האיראני והעובדה שנתגלתה סמוך למהפכה האיראנית של 1979 שבראשותה עמד האייתוללה רוחאללה ח'ומייני.

בישראל
המלדרה היא מין פולש בארץ ישראל, שהגיע כנראה מאיראן בסוף שנות השבעים או בראשית שנות השמונים של המאה העשרים. מעריכים כי המלדרה הוכנסה לארץ על גבי צמח על ידי ישראלי שחזר מביקור מאיראן. המלדרה נמצאה לראשונה באזור תל אביב, ומאז היא מתפשטת בארץ. בעבר נעשו ניסיונות להדביר את החרק על ידי הדברה ביולוגית, עקב היותו מוגדר כמזיק לחקלאות: הבוגרים אוכלים עלים, ניצנים ופרחים של צמחים שונים, כגון ורדים, בטטות, אגוזי אדמה, ועצי הדר. הזחלים אוכלים בעיקר שורשים, ונזקם לגידולי שורש, כגון בטטות, עלול להיות רב.

.....

משתמש מקצוען
תודה רבה לכולם!!!!!!
אם אני יסגור את כל החלונות בבית לא ישאר לי אויר לנשום ואני ימות ולא החומייני....
תמיד ידעתי שקוראים לזה חומייני וכאן חידשתם לי את שמו של הגוק
גם לשכנים יש את התופעה, התקשרנו כמה פעמים למוקד 106 והם אמרו שהם יבואו להדביר אבל למעשה זה לא ממש קרה
אתמול ניקינו את כל הבית ומאז אין כאלה כמויות כמו שהיה אך עדיין יש.

נעמי

לעיצוב שמעיף גבוה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
בטח! גדלנו על זה.
אבל אולי באיראן קוראים להם "טראמפים".
חחח
חשבתי שקוראים להם ככה כי הם חומים...
לא חשבתי על חומייני...
מגניב.

.....

משתמש מקצוען
מצורף תמונה..... ככה זה נרא
20200708_001500.jpg
ה פעם שלישי היום שאני מטאטאה את הסלון..... תהנו!!!!

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אם אני יסגור את כל החלונות בבית לא ישאר לי אויר לנשום ואני ימות ולא החומייני....
לא צריך לסגור את החלונות, צריך רק לרשת אותם כמו שצריך. החומיינים גדולים יותר מחורי הרשת.
אבל בכל אופן, בשל תוחלת חייהם הקצרה העיקר שהם ימותו לפנייך, וזה מה שחשוב, לא? ;)

אבי100

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש משחה כזאת בטמבור שאיני זוכר את שמה ואפשר לשים אותה ליד הפתחי ביוב אם אכן הם מגיעים משם, תבדקו בחורים מתחת לכיורים במטבח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  15  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה