עזרה דחוףףף עזרה ..כרטיס של מצלמה עם וירוס(לא קורונה:)

שטח פרטי

משתמש פעיל
הכנסתי את הכרטיס שלי לתוך קורא כרטיסים(שהזמנתי בעלי אקספרס ואני חושבת שהוא עם וירוס) ועלה לי במחשב תיקיה עם אותיות מוזרות, היה כתוב יש בעיה בכרטיס ולא התייחסתי...עכשיו אני לא רואה את התמונות במצלמה...:( זה כ"כ חשוב לי..כל התמונות של פורים:( אני חייבת חייבת את התמונות האלו!!! פליז עזרה!!!!!

רבקי:)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תשלחי לשיחזור זה מה שיש לעשות:(
גם לי זה קרה, על תזמינו קוראי כרטיסים מעלי אקספרס!

נחום10

משתמש מקצוען
בד"כ הוירוסים לא מוחקים את הקבצים הם רק עושים אותם מוסתרים, תסמנו [בווינדוס 10] ,בתצוגה , הצג פריטים מוסתרים, ויוצגו לך הקבצים עוד דבר, מסתבר יותר שהוירוס אצלך במחשב ולא הגיע עם הקורא כרטיסים

אליעזר גרדנר

צילום אירועים מקצועי
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בד"כ הוירוסים לא מוחקים את הקבצים הם רק עושים אותם מוסתרים, תסמנו [בווינדוס 10] ,בתצוגה , הצג פריטים מוסתרים, ויוצגו לך הקבצים עוד דבר, מסתבר יותר שהוירוס אצלך במחשב ולא הגיע עם הקורא כרטיסים
בהגיון אתה צודק אין שום סיבה שיהיה וירוס לקורא כרטיסים אין לו זיכרון................

חלילן

משתמש פעיל
תפעילו את זה

קבצים מצורפים

• מתקן קבצים שהפכו לקצורי דרך.rar
    KB 279 · צפיות: 21

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה