יואו ממש יעזור לי!יש לי מהחיידר של הבן להשאלה
משובץ חום
רוצה תמונה?
ירושלים רוממה
איך אפשר ליצור איתך קשר?לא כלום
גומי מאחורה בפנים
עומד חזק
הילד שלי בן שנתיים קיבל קסקט מהגן יפה וקטן מתאים לגיללקנייה/השכרה/השאלה
כל אופציה אפשרית. לא מצאתי בשום מקום!
תודה מראש
הקסקט המדובר הוא סגנון חלק? כי הקסקט ש @אמא לילדי המתוקים מציעה לי ממש מציל אותיהילד שלי בן שנתיים קיבל קסקט מהגן יפה וקטן מתאים לגיל
לא זוכרת אם הוא משובץ
תני לי תזכורת היום בערב אבדוק לך
זה בדיוק כזה צורההקסקט המדובר הוא סגנון חלק? כי הקסקט ש @אמא לילדי המתוקים מציעה לי ממש מציל אותי
אבל הוא יותר סגנון עיירה, אני מחפשת סגנון קסקט לתחפושת של סבא. משהו כזה:
הגזרה שלהם כמו בתמונה שהעליתי?גם לי יש בירושלים.
אחד חום משובץ והשני שחור
כן. רק ריבועים יותר קטניםהגזרה שלהם כמו בתמונה שהעליתי?
איך אפשר ליצור איתך קשר?כן. רק ריבועים יותר קטנים
0583290192תכתבי מספר אתקשר אליך או מייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: