עזרה דחוווף!! עזרה בהגדרת ראוטר

ספרא הסופר

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אחרי שאני נכנס עם שם המשתמש והסיסמא ברירת המחדל הוא מבקש ממני ללחוץ על שם הראוטר להמשך,
הבעיה שזה קולט את כל רשתות ה- WIFI מבחוץ אבל שלי משום מה לא נקלט. יש למישהו מידע מה עושים?

A052

משתמש סופר מקצוען
השאלה לא מובנת, אבל אולי פשוט הוויפי שלכם כבוי וצריך להדליק? בדר"כ יש לחצן חיצוני על הראוטר להדלקה.

ספרא הסופר

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
ברור שהוויפיי דלוק, צריך פעם ראשונה להגדיר את הראוטר, אחרי שאני מקיש סיסמא אני צריך לבחור ברשת שלי, אבל משום מה זה לא מופיע

ספרא הסופר

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? בצילום מסך שהעלתי צריך להיות ברשימה הראוטר שלי אבל הוא לא נמצא (בטוח!!), אני מנסה שוב ושוב אבל זה לא עולה, יש למישהו מושג למה?
bandicam 2020-04-30 01-33-42-517.jpg

רצון

משתמש צעיר
בפעם הראשונה נראה לי צריך לחבר קודם עם חוט להגדיר. לא !?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה