מייקלוביץבקרע'ר
משתמש פעיל
הילדה צורחת איפה אפשר להשיג ורמוקס
תודה רבה
תודה רבה
מניסיון, ורמוקס עוזר לטווח של אחרי יום, פתרון מיידי רק שום לדקק את השן שתתאים, לטבול בשמן קנולה ולהכניס.הילדה צורחת איפה אפשר להשיג ורמוקס
תודה רבה
שורף זוועה.אני שמעתי לשים שן של שום קלוף במקום (אבל זה לא כ"כ נעים להם...)
מעולם לא שרף אצלי לשום ילד, אם היה שורף הייתי רואהשורף זוועה.
עדיף כבר תולעת.
להשאיר חלק בחוץ ולהוציא אחרי כמה זמן?מניסיון, ורמוקס עוזר לטווח של אחרי יום, פתרון מיידי רק שום לדקק את השן שתתאים, לטבול בשמן קנולה ולהכניס.
אחר כך צרחה ודממה. אין פתרון אחר. וחבל על הטרחה שלכם לורמוקס באמצע הלילה. פשוט אין טעם.
וכמובן שכל רק לאלו שבתוך הגוף, מה שבחוץ [הן הולכות קדימה גם] לחפש והוציא עם טישו או מגבון לח.
לא להוציא להכניס עד הסוף, אם זה גדול מידי, לדקק אותו.להשאיר חלק בחוץ ולהוציא אחרי כמה זמן?
שמת את זה גם לעצמך?!מעולם לא שרף אצלי לשום ילד, אם היה שורף הייתי רואה
התנגדו הרבה פחות מאשר הכנסה של נר נורופן....
אני חותכת ממש גפרורון דק וטובלת בשמן
וההקלה מיידית
לא הובנתי, התולעים הולכות גם בחוץ ולהן לא עוזר השום שבפנים.להשאיר חלק בחוץ ולהוציא אחרי כמה זמן?
זה פתוח עד 12עזר מציון באשל אברהם
תודה על העצות אבל מאיפה זה כ"כ ידוע שזה הורס דברים טובים במעיים?להכניס את הילד לאמבטיה נעימה לאחר שהמיסו שם קילו סוכר.
גובה המיים עד לטבור.
במשך 20 דקות.
כל התולעים יוצאות ונמשכות לסוכר. ליתר ביטחון כדאי לעשות שוב אמבטיה כזו כעבור כמה ימים (למקרה שנשארו ביצים...)
תמיד עזר, הילדים נרדמו מיד אחר כך שמחים ורגועים, ומעולם לא נזקקתי לתת את התרופה הזו (שכידוע הורסת גם דברים טובים במעיים ולא רק את התולעים)
לגבי המעיים ספציפית שמעתי מרופא וזה לא היה חידוש לי ולסביבתי.כ"כ ידוע שזה הורס דברים טובים במעיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: