דבר ראשון אני חושב שרוב הפעמים לא מדברים על משהו מסוים אלא פשוט מתגלגלים, וגם הזוגות שכן מדברים בעיקר על דברים מסוימים, אני לא חושב שיש נושא אהוב לדבר, אלא שזה תלוי יותר בתחביבים ותחומי ענין, ואז צריך פשוט לעשות סקר מה תחומי הענין של אנשים ולא מהזוגות אוהבים לדבר.שלום וברכה.
הייתי רוצה לשאול על מה בני זוג אוהבים לדבר שיוצאים לפגישה , מה הנושא הכי אהוב עליכם גברים ? נשים?
כמובן שהדבר נעשה בטבעיות, ומיותר לומר שנושאים כמו פוליטיקה ומטלות הבית זה לא... הדבר כמובן משתנה מאדם לאדם ומעת לעת, אבל השאלה סיקרנה אותי
השאלה לא ברורה...שלום וברכה.
הייתי רוצה לשאול על מה בני זוג אוהבים לדבר שיוצאים לפגישה , מה הנושא הכי אהוב עליכם גברים ? נשים?
כמובן שהדבר נעשה בטבעיות, ומיותר לומר שנושאים כמו פוליטיקה ומטלות הבית זה לא... הדבר כמובן משתנה מאדם לאדם ומעת לעת, אבל השאלה סיקרנה אותי
סליחה על החוסר הבנה. פגישה בין זוג נשואים.השאלה לא ברורה...
היא מופנת לשיח בני זוג?
או לפגישת שידוכים....?
יציאה זוגית אפשר לקרוא לזה בהרבה שמותדבר ראשון אני חושב שרוב הפעמים לא מדברים על משהו מסוים אלא פשוט מתגלגלים, וגם הזוגות שכן מדברים בעיקר על דברים מסוימים, אני לא חושב שיש נושא אהוב לדבר, אלא שזה תלוי יותר בתחביבים ותחומי ענין, ואז צריך פשוט לעשות סקר מה תחומי הענין של אנשים ולא מהזוגות אוהבים לדבר.
נ.ב. סתם לא הבנתי מה הכוונה בני זוג בפגישה - לפני אירוסין/בין אירוסין לחתונה/יציאה זוגית (זה לא כ"כ נקרא פגישה...).
זה אמור לבוא בטבעי .....סליחה על החוסר הבנה. פגישה בין זוג נשואים.
ומה המטרה של השאלה?
תחקיר חברתי?
שאלה אישית?אםהייתי רוצה להציג את זה כשאתה אישית , הייתי מציג. מעניין אותי מה 2 המינים חושבים בנושא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: