עזרה דו"ח משטרה שלא התקבל בדואר

ידיד

משתמש פעיל
שלום לכולם.
אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות.

קיבלתי אתמול בדואר דו"ח על מהירות, הדו"ח הוא ע"ס 250 ש"ח בתוספת ריבית של 125 בגלל איחור בתשלום.
תאריך הדו"ח הוא מ05/18, אבל בפועל לא קיבלתי עד היום שום מכתב, זה המכתב הראשון שאני מקבל מהם!
יש דרך להוכיח את זה במשטרה, לנסות לפחות להוריד את התוספת?
או אפילו לבקש 3 חודשים מאתמול, מהמכתב הראשון. יש מצב? למי פונים?

תודה מראש!

Yehodit B

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
@ידיד
זה תלוי,
אם הדו"ח נמסר ביד/דו"ח ידני -המשטרה לא מחוייבת לפי חוק לשלוח מכתב נוסף ועליך לשלם את הדוח בתוך 90 יום מיום המצאתו.
אם הדו"ח הוא דוח מצלמה - צריך להתקשר למפנ"א (מרכז פניות נהגים ארצי -9666*) ולבדוק לאן נשלח הדוח המקורי,
במידה ונשלח לכתובת הרשומה במשדר הפנים והיא אינה מעודכנת תצטרך לשלם את הפיגורים (לפי חוק עליך לעדכן כתובת במשרד הפנים)
במידה ונשלח לכתובת אחרת תוכל להגיש ערעור על הפיגורים מול מפנ"א.
לתשומת לב,
לא לשכוח לבקש במפנ"א לעדכן במרכז הקנסות ( 35592* שהתיק בטיפולם כעת) שהתיק בטיפול ושיישימו בהמתנה/בהקפאה, למנוע המשך הליכים.
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:

ידיד

משתמש פעיל
תודה רבה על הפירוט הנרחב!
אני יכול לבקש מהם הוכחה שהם אכן שלחו את זה לדואר? כי בפועל לא קיבלתי והכתובת היתה מעודכנת?
השאלה היא על מי חובת ההוכחה, עליהם שהם שלחו או עלי שלא קיבלתי?

שוב, תודה רבה!!

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כשאני קיבלתי דו"ח בדואר רשום - הפקיד מעדכן אצלו שהמכתב נמסר.
אז צריך לבדוק מה מעודכן אצלם.

ידיד

משתמש פעיל
תודה לכולם, אכן התקשרתי ל*9666 כפי @Yehodit B הציעה, הסבירו לי שאפשר להגיש בקשה באתר ובמקביל נתנו לי את המספר דואר רשום של הפריט, צריך להתקשר ל171 - דואר ישראל ולבקש חקירת דואר.
זה מה שהתובע מבקש בד"כ לעשות.
נעשה את זה ונקווה לטוב.

תודה רבה על העזרה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה