דוקטור רייז

יחשבאף

משתמש מקצוען
אני רואה שמדברים עליו ניסים ונפלאות.
אשמח לשמוע בדיוק באילו מקרים הוא מטפל אצל תינוקות.
תאומותי המתוקות עושות לנו לילות לבנים שמתחילים כבר לקראת הערב (לפחות מתחשבות וכל פעם מישהי אחרת עושה בעיות ולא שתיהן יחד...)
כאבי הבטן מציקים מאוד והצרחות מרקיעות שחקים...
מה עוד שכשאחת נרגעת אז השניה מתעוררת ואני כבר ממש מותשת ועייפה...
האם יש סיכוי לעזרה ממנו או שאני פשוט צריכה להתאזר בסבלנות ולחכות שתגדלנה וכאבי הבטן ירגעו?
כמה עולה טיפול אצלו?
כמו כן מחיפוש בפורום אני רואה שהוא מפנה לאחת אווה מרמת גן שאצלה יש יותר תורים פנויים האם היא שווה כמוהו או שעדיף לחכות לתור פנוי אצלו?
אשמח לשמוע מכל אלה שהתנסו אצלו.

נערך לאחרונה ב:

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
לא התנסיתי אישית אבל קראתי קצת על הנושא.
באופן כללי האוסטאופתיה מטרתה לשחרר שרירים תפוסים
והטיפול אצל תינוקות בא בעיקר לשחרר שרירים שנתפסו להם במהלך הלידה, ויכולים להציק מאד בחודשים הראשונים עד שהם משתחררים מעצמם.
בכל מקרה של תינוקות שבוכים הרבה יתכן שזה יעזור.
כעיקרון הגישה של האוסטופאתיה היא שלכל תינוק מומלץ לעבור טיפול כזה אחרי הלידה.
באופן אישי פגשתי במשפחתי תינוק שעד גיל חצי שנה פשוט היה כל הזמן על הידיים! וגם כך צרח חלק גדול מהזמן, ואחרי טיפול אחד אצל אוסטופאת (לא זוכרת אם רייז או מישהו אחר) פשוט נהיה בנאדם חדש!
לדעתי שווה לנסות במיוחד שעד כמה שזכור לי העלות לא גבוהה במיוחד.

אפי88

משתמש פעיל
אני התנסיתי בזה,
חבל על כל יום של בכי או לילות לבנים,אין מצווה לסבול,האוסטופאתיה מאד מאד עוזרת.
אנחנו ראינו בזה ממש ניסים,הילדה ממש נרגעה
גם אני לא הצלחתי להגיע לרייז והוא שלח למשהי אחרת (לא אווה הזו כי היא לא קיבלה באותה תקופה) וממליצה מאד לא לחכות וללכת לטפל מיד!
כואב הלב על הקטנטנים האלו ובטיפול כ"כ פשוט אפשר לנסות להקל עליהם....

• תודה
Reactions: mgv

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
איך מגיעים אליו?
יש למשהי מס' טלפון אולי?

הצלחה

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הטלפון שלו זה: 0504171651 והוא עונה רק שעה אחת בבוקר. נראה לי שבין רבע לשמונה עד שמונה וחצי (אם אני לא טועה)

דוכי בחול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מומלץ שלא האמא תלך לטיפול, כי השחרור של השרירים כרוך בצרחות אימים של התינוק, אני לא עמדתי בזה וברחתי מהמקום.... :confused:

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמה שזכור לי הוא עונה בין 8:45 ל9:30
הוא עושה עבודה מעולה!!
מנסיון אישי עם הבן שלי.
וכן היה לי אחיין שסבל מכאבי בטן כתוצאה מזה שהכבד שלו היה מוגדל לאחר צהבת ילודים
ודר רייז פשוט ״הקטין״ חזרה את הכבד והבעיה נפתרה במקום.

עפיפון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם זה רק בלילה - מאוד הגיוני שזה פשוט גזים.
לדעתי תנסי קודם סימיקול ודומיו, אצלי זה עזר מאוד מאז שהתחלתי להקפיד לתת לפני כל ארוחה בלי לפספס, גם בשעות הבוקר כשהיתה רגועה.
מנסיון אצל ביתי שהייתי איתה אצל ד"ר רייז 2 טיפולים ולא ראיתי שינוי משמעותי.
טיפול ראשון אצלו עולה 300 ש"ח והבאים - 250 ש"ח.

עצובית

משתמש פעיל
ממליצה בחום
חבל על כל לילה שעובר כך
הוא פשוט מלאך
ניסיתי אצל שני ילדים שלי

רחל1

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ממליצה מאד.
הוא אדם ישר, ואם הוא רואה שהוא לא יכול לעזור הוא אומר את זה אחרי פגישה אחת...

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
איזו תזונה התינוקות מקבלות?אני ראיתי שינוי מדהים אחרי שעברתי ממטרנה לסימילאק פשוט הקיבה שלה היתה יותר עדינה והסימילאק ממש הרגיע אולי תנסי?

יחשבאף

משתמש מקצוען
איזו תזונה התינוקות מקבלות?אני ראיתי שינוי מדהים אחרי שעברתי ממטרנה לסימילאק פשוט הקיבה שלה היתה יותר עדינה והסימילאק ממש הרגיע אולי תנסי?
משתמשת רק בסימילאק.
שבעתי מרורים ממטרנה אצל ילדי הקודמים

ריקיה

משתמש מקצוען
עיסוי כל ערב מאד עוזר, בכל הגוף ובמיוחד בכפות הרגליים (תנועה מעגלית בכיוון השעון, משחרר גזים) וזה גם כיף!

usb

משתמש רשום
עיצוב גרפי
מומלץ בחום מנסיון אישי.
קיבלנו ילד חדש אחרי חודשים רבים של סבל לנו ולילד.

ירושלמי-ת

משתמש פעיל
האם שמעתם על אחד בשם סופר שמטפל גם בשיטה הזאת בירושלים?
וא"כ האם עוזר כמו אצל רייז ואיך מגיעים אליו

lovely

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מניסיון אישי עם 2 ילדים, חבל על כל יום של בכי וסבל, אותי הוא הציל ממש, מילדה בוכיה לילות וימים, כאבי בטן וצרחות, אחרי 4 ביקורים אצלו ( וזה המון, הוא הדגיש מראש שלא בטוח שיעזור ושבד"כ מספיק שני ביקורים) הילדה פשוט נהייתה רגועה, הסכימה לשבת בסלקל ולחייך לאנשים מסביב!! לפני כן רק על הידיים, כמעט בכל היממה!!
מה שמיוחד אצלו שיש לו יר"ש, והוא לא מורח את הביקורים סתם, היות וזה תחום שקשה מאד לדעת כמה טיפולים באמת צריך.
אני ממליצה עליו בחום, כדאי אפילו להירשם בהמתנה, אצלנו נרשמנו לתור בעוד חודש וחצי ואחרי יומיים התקשרו אלינו שנבוא למחרת. אז שווה ומומלץ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה